BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  GÜNCEL

Ferhundeden dudak ısırtan şeytanlık

Ekranın en domint karakteri dün akşam yine döktürdü. Yalan söylerken öyle bir kıvırdı ki yine dudak ısırttı!

Abone ol

İNTERNETHABER- TV

Malum artık onu tanımayan yok gibi! Kanal D'nin biraz da kabak tatı vermeye başlayan Yaprak Dökümü dizinin en dominant kadın karakteri Ferhunde'den bahsediyoruz.

Adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ferhunde, dün akşam yine döktürdü! Karşılaştığı her sorundan kendi yöntemleriyle, "tereyağından kıl çeker" gibi kurtulan Ferhunde, dün akşam bir kez daha dudak ısırttı.

En zor anlarında bile yanında olan, ona kol kanat geren hatta onun için kendisini tehlikeye bile atan Gülşen'e yalan söylerken eşine yakalanan Ferhunde, öyle bir "u dönüşü" yaptı öyle kıvırdı ki yine pes dedirtti!

İşte Yaprak Dökümü'nün dün akşam ekrana gelen bölümünden bir kesit;

"Gülşen, Ferhunde'nin evine gelerek ona sürpriz yapmak ister. Eşinin ısrarlarına dayanamayan Gülşen, en azından kapıdan da olsa haber vermek için Ferhunde'yi arar fakat beklemediği bir cevapla karşılaşır.

Telefondaki Ferhunde , evde olmasına rağmen Gülşen'e yalan söyler. Beklemediği cevap karşısında oldukça şaşıran, yüzü düşen Gülşen, telefonu kapatmak üzereyken beklenmedik birşey olur.  Ferhunde, şaka yaptığını söyleyerek gelmesini ister ve pencereden Gülşen'e el sallar.

Ferhun'dede ki bu değişikliğin asıl nedeni ise eşinin Gülşen'in bahçede olduğunu söyleyerek, uyarmasıdır."

İşte böyle bir durumda dahi kurtulmayı başaran Ferhunde'nin o dudak ısırtan şeytanlığı;

HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]