BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ferhat Göçer 'Memleketim'i katletti

Ünlü sanatçı meşhur "memleketim" şarkısını GSM şirketi reklamı için okuyunca sosyal medyadan tepki yağdı.

Abone ol

Ferhat Göçer'in bir GSM şirketinin reklamında söylediği Memleketim şarkısı yorumuna ünlülerden tepki yağıyor.

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Türk Telekom’un ekranlarda yayınlanan son reklamında Ayten Alp’ın ünlü şarkısı Memleketim’i farklı bir tonda yorumlamıştı. Göçer’in bu yorumu ve reklam çok tepki çekti. 

Erol Köse, Cem Davran, Asuman Dabak ve Balçiçek İlter gibi medyatik isimler de bu yoruma tepkilerini Twitter’dan gösterdiler. Cem Davran, "iyi de Memleketim şarkısına bu yapılır mı" dedi.

Gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter ise Ferhat Göçer’i de "Memleketim şarkısını da ayrıca severim, pardon severdim... . Nasıl bir reklamdır o!! Şarkının geldiği hale bak, soğudum" diye yazdı. 

AHMET HAKAN FERYAT ETTİ

Ferhat Göçer'in 'Memleketimli" reklamına TV karşısında yakalanan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinden feryat etmiş. Göçer'in 'dağları taşları yıkan çığlığını' duyunca verdiği tepkiyi dalgasını geçerek şöyle aktarmış;

İnceden uyukluyordum, aniden sıçradım. “Aman Allah’ım... Yoksa yeni bir din falan mı geliyor?” dedim. Televizyona yumruk atmak istedim. Gayriihtiyari kumandaya el atıp müthiş bir panikle televizyonun sesini kıstım. “Güzelim ‘Memleketim’ şarkısı da Ferhat Göçer’in elinde heder oldu” diye dövündüm. Türk Telekom’un “müşteri şikâyet” formlarından 18 adet doldurdum. RTÜK’e “çocukların gelişimini ve ruh sağlığını olumsuz etkileme” maddesine dayanarak şikâyette bulundum. Memleketimden fena halde soğudum".

İŞTE O REKLAM

Reklama ve Ferhat Göçer’in yorumuna sosyal medyadan da tepki yağıyor.

İşte o tepkilerden bazıları..
 

 DR.EROL KÖSE ‏: Ferhat Göçer’in  , Memleketim’le sinavi ! ( begenen de var boğuruyo diyen de) aslolan yillardir bu şarkiyi ne somurdu bu bankalar

 Cem Davran : İyi de "Memleketim" şarkısına bu yapılır mı? Hangi ton bu?

 Balçiçek İlter: Ferhat göçeri de memleketim şarkısını da ayrıca severim, pardon severdim... . Nasıl bir reklamdır o!! Şarkının geldiği hale bak, soğudum

 Asuman Dabak : Iyi hos da bu reklamda ki o caaanimm Memleketim sarkisi neden katledilmis !.((

 enis ersoy ‏: Ferhat Gocer’in bir taraflarini yirtarak memleketim sarkisini soyledigi reklamin yuzunden seni hic affetmiycem turk telekom!

Cagan Yuce Ucer ‏: Nil’in Digitürk saçmalığı Ferhat Göçer’in Memleketim anırtısının yanında birden Grammy performansı gibi oldu

 ahmet mümtaz taylan ‏:Bazen; nedensiz kulak tırmalar Benim Memleketim... 

AbSurDMaN ‏: Reklamda Memleketim şarkısını Ferhat Göçer’e uzun hava şeklinde söyletme fikri kimden çıktı? Bıçağa bakmayın valla bişey yapmıycam. 

 Gunes Duru : sevgili ferhat "benim memleketim" demenin bin türlü yolu var, bağırmadan da olur. hele de kumanda uzaktayken eziyet oldu (ttnet reklamı).

 Mert Aslan ‏: Sevgili Ferhat Göçer, muhteşem Ayten Alpman’ın efsane şarkısı Memleketim’i niye katletmiş? Türk Telekom bunu farketmemiş mi? Çok fena çok.

 enis ersoy ‏: Ferhat Gocer’in bir taraflarini yirtarak memleketim sarkisini soyledigi reklamin yuzunden seni hic affetmiycem turk telekom!