BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.494,12
HABER /  MAGAZİN

Ferhan Şensoy kimdir kaç yaşında bakın kocası Cem Öğet kim?

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir, kaç yaşında ve Ferhan Şensoy'un kocası Cem Öğet kimdir, ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Derya-Ferhan Şensoy çiftinin iki kızından biri olan Ferhan Şensoy kısa süre sonra Cem Öğet ile evlenecek. Şu günlerde kına hazırlığında olan oyuncu evlilik için gün sayıyor. Peki kocası olacak Cem Öğet kimdir?

Abone ol

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Ferhan Şensoy kiminle evleniyor, kocası Cem Öğet kim soruları merak konusu oldu. Mart ayında Fi dizisinin müziklerini yapan Cem Öğet ile nişanlanan Ferhan Şensoy şimdi de düğün için son hazırlıkları yapıyor. Kardeşi Derya Şensoy'un instagram'da paylaştığı fotoğraf ise sevenlerini heyecanladırdı. Kardeşi Ferhan Şensoy'un fotoğrafını paylaşarak 'ferhangelinin kınası' yazan Derya Şensoy müjdeyi duyurdu. 

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir: Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjgan Ferhan Şensoy’un anne ve babası, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’dur. Derya Şensoy isimli bir de kız kardeşi var. Annesi Derya Baykal’ın ilk evliliğinden de Mert isimli bir erkek kardeşi var. Derya Baykal ve Ferhan Şensoy, Müjgan Ferhan Şensoy henüz 15 yaşındayken 2004 yılında boşandı. Derya Baykal, New York, “Tisch School of Arts” okulundan 2011 yılında mezun oldu.

25 Ocak tarihinde dünyaya gelmiş olan Müjgan Ferhan Şensoy, Kova burcudur.

Müjgan Ferhan Şensoy’un kariyeri: Müjgan Ferhan Şensoy, babası gibi oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimini, 2002 yılında “Sahibinden Satılık Birinci El Orta Oyunu – Ortaoyuncular Tiyatrosu”nda rol alarak yaşadı. Hala daha oyunculuk yapan Şensoy, birçok projede rol aldı.

Müjgan Ferhan Şensoy’un evliliği: Müjgan Ferhan Şensoy, Fi dizisinde rol alarak Zeynep karakterine hayat verdiği sırada tanıştığı, dizinin müziklerini yapan Cem Öğet ile evlilik yolunda ilerliyor. 2018 yılının Mart ayında nişan yüzüklerini takan Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet evlilik hazırlıkları yapıyor.

Müjgan Ferhan Şensoy’un rol aldığı tiyatro oyunları
2017 – Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi? – Ortaoyuncular Tiyatrosu
2016 – Pera’daki Hayalet – Ortaoyuncular Tiyatrosu
2013 – Masal Müfettişi – Ortaoyuncular Tiyatrosu
2002 – Sahibinden Satılık Birinci El Orta Oyunu – Ortaoyuncular Tiyatrosu

Müjgan Ferhan Şensoy’un rol aldığı dizi ve filmler
2017 – Fi (Zeynep) (Tv Dizisi)
2013 – Çalıkuşu (Kristian valez) (Tv Dizisi)

CEM ÖĞET KİMDİR: Film ve dizi müzikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Müzik Direktörü Cem Öğet bugüne kadar Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi dizi ve sinema filmlerinin müziklerini hazırlamıştır.

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren başarılı müzisyen Cem Öğet aslen Adana’lıdır.