BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.411,95
HABER /  GÜNCEL

Ferhan Şensoy darbe istedi!

Tiyatrocu Ferhan Şensoy’un Büyükanıt ve darbe ile ilgili sözleri yankı uyandırdı.

Abone ol

Tiyatrocu Ferhan Şensoy’un "Atatürk ilkeleri nerede! Yaşar Büyükanıt darbe yapsa, sabah erkenden kalkıp, davul çalıp kutlarım" açıklamasına meslektaşlarından tepki geldi.

Ferhan Şensoy, Vatan Çikolata ekine verdiği röportajda, "Bütün askeri darbelere karşı olmuş biri olarak canım darbe istiyor. Yobazlıktan çok sıkıldım. Yarın askeri darbe olsa çok mutlu olurum. Atatürk ilkeleri nerede! Büyükanıt darbe yapsa, sabah erkenden kalkıp, davul çalıp kutlarım" diye konuşunca meslektaşlarından tepki aldı.

Kim ne dedi

Ali Poyrazoğlu: Böyle yorumlar yapmak ayıptır ve tiyatroculara da yakışmaz. Bir demokrat olarak, onun ağzına biber sürerim.

Nejat Uygur: Ben bir asker oğluyum, oynamak için illa darbe olması gerekmez, canı isteyen çıkıp göbek atar. Dramatik buldum. Hep komedi oynadı belki dram yapmak istemiştir.

Metin Serezli: Tiyatrocuların her söylediğinin doğru olduğu düşünülemez. Herkesin kendine göre bir görüşü vardır, bu da onun görüşüdür saygı duyuyorum. Bunun için görüşüm çok açık, darbe istemiyoruz. Ülkemizden hiç kimsenin de isteyeceğini tahmin edemiyorum.

Kaynak: