BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  GÜNCEL

Sivasta yolcu otobüsü devrildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Abone ol

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralıların kimlikleri belirlendi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul'dan Kars'a giden Rüstem Demirbağ yönetimindeki 34 KAF 06 plakalı yolcu otobüsünün, Suşehri ile Akıncılar arasındaki Esenkaya köyü yakınlarında şarampole devrilmesi sonucu, sürücü Rüstem Demirbağ ile yolculardan Zafer Güngör, Şükran Bildik, Aleynas Bildik, Ercan Balaban, Zeliha Limon, Tanju Öztürk, Hakan Sağlam, Akan Kotancı, Naif Şancı, Hanzade Komanç, Murat Zeliha, Ali Çimen, Nahide Güngör, Yusuf Aktaş ve Baki Altun yaralandı.

Yaralılardan durumu ağır olan Yusuf Aktaş ve Baki Altun, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Kazada aracın altında kalarak ölen Ruşen Komanç'ın cesedi, Suşehri Belediyesi kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağaçların arasına devrilen otobüsün kurtarılması için ise çevre ilçelerden kurtarıcı gelmesi bekleniyor.