BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Feraye Tanyolaç kaza yaptı

İşadamı Kaya Çilingiroğlu'nun eşi Feraye Tanyolaç'ın Etiler'de kaza yaptı.

Abone ol

İşadamı Kaya Çilingiroğlu'nun eşi Feraye Tanyolaç'ın Etiler'de kaza yaptı.

Etiler Baltalimanı'ndaki kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Oğlu Kaya'yı okuldan almak üzere ilerleyen Tanyolaç'ın aracın karşı yönden geldiği belirtilen minibüs yandan çarptı. Kazada Tanyolaç yaralandı. Tanyolaç ambulansla hastaneye kaldırılırken minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza haberini alarak hastaneye gelen Kaya Çilingiroğlu, "Feraye, Kaya'yı okuldan almak için çıkmıştı. Bu sırada karşı şeritten gelen bir minibüs Feraye'nin aracına çarpmış. Feraye'nin durumu iyi" dedi.

Çilingiroğlu, hatanın minibüs sürücüsünde olduğunu iddia etti.

Kaza yapan Feraye Tanyolaç taburcu edildi

Baltalimanı’nda minibüsle çarpışan Kaya Çilingiroğlu’nun eşi Feraye Tanyolaç, tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nden taburcu edildi. Eşi Çilingiroğlu tarafından tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkarılan Tanyolaç, "Biraz ağrım var, o kadar. İyiyim" dedi.

Sarıyer Baltalimanı’ndaki kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Feraye Tanyolaç’ın kullandığı 34 GH 1280 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 34 US 0688 plakalı Ford transit minibüs ile çarpıştı. Kazada araçlarda hasar meydana geldi.

Yaralanan Feraye Tanyolaç ambulans ile Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözaltına alınan minibüsün sürücüsü Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kaza haberini alarak hastaneye gelen Kaya Çilingiroğlu, Feraye’nin arabada yalnız olduğunu belirterek, "Okula oğlanı almaya gidiyor. Büyük bir kaza geçiriyor. Ondan sonra ambulans geliyor. Benim o anda haberim oldu. Oradan hastaneye getirdik. Normal tetkikleri yapıldı. Hayati tehlikesi yok. Biraz boynunda problem var.

O da zamanla geçer sanırım." şeklinde konuştu.
Saat 18.30 sıralarında tekerlekli sandalyede boynunda boyunluk ile hastaneden çıkarılan Feraye Tanyolaç basın mensuplarının sorularını "Biraz ağrım var o kadar. İyiyim." diye cevap verdi. Eşi Çilingiroğlu’nun yardımıyla arabaya bindirilen Tanyolaç, evine götürüldü.