BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04
HABER /  GÜNCEL

Ferah Zeydan kaç yaşında sevgilisi var mı aldattım açıklaması olay oldu

Müzik yarışması ile tanınan ve kısa sürede farklı sesi ve tarzıyla beğenilen Ferah Zeydan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli soruları merak konusu oldu. Sinan Akçıl'ın elinden tutup müzik piyasasına kazandırdığı Ferah Zeydan aslen Mersinli ve 25 yaşında. Ferah Zeydan 60 kilo verdi son hali şaşırttı.

Abone ol

Ferah Zeydan kimdir, aslen nereli ve eski hali nasıldı kaç kiloydu soruları merak konusu oldu. Sinan Akçıl'ın elinden tutup müzik piyasasına kazandırdığı Ferah Zeydan aslen Mersinli ve 25 yaşında. Ferah Zeydan 60 kilo verdi son hali şaşırttı. Ferah Zeydan sanat için 5 yıllık ilişkimi bitirdim, başkasıyla birlikte oldum. Şarkıyı duygulu okumak için, ruhumu açıttım diyerek şaşırttı. 

İsmini katıldığı yarışma programıyla duyuran Ferah Zeydan, 20 Şubat 1994 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Mersin’de bir çok amatör konser veren Ferah Zeydan, Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu.

Çok küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Ferah Zeydan, sokak müzisyenliği yaparak tüm Mersin halkı tarafından tanıdı. Star TV ekranlarında yayınlanan X Faktör Star Işığı programıyla hayatı değişti. Yarışma sayesinde Suriye’de yaşayan ve uzun zamandır göremediği babasıyla yan yana geldi.Sinan Akçıl ile beraber yaptığı 'Biri bana gelsin' ve 'Şarttır' düetleriyle geniş bir kitleye ulaştı.