BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  SPOR

Fenerlilerden Cimboma bağış!

Mali olarak zor günler geçiren Galatasaray'a bir yardım eli de ezeli rakibi Fenerbahçe'den uzandı.

Abone ol

Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan, sosyal yardımlarıyla tanınan bir dernek olarak, ekonomik açıdan zor durumdaki Galatasaray'a 5 bin YTL göndereceklerini belirtti. 
      
Kaşdoğan, 2004 yılında Konya'da yıkılan Zümrüt Apartmanı'nda ölen kişiler için, Üçler Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreninin ardından, gazetecilerin Galatasaray'ın mali durumu hakkında yönelttikleri soruları yanıtladı. 
      
Eski Galatasaray yöneticilerinden Adnan Polat'ın, kulübün borçlarının ödenmesi için başlattığı yardım kampanyasını takdirle karşıladıklarını belirten Kaşdoğan, ''Galatasaray bizim ezeli rakibimiz, ancak bu tatlı rekabet olmadan, Galatasaray'sız bir ligin tadının olacağını düşünmüyoruz. Sosyal yardımlarıyla tanınan bir dernek olarak ekonomik açıdan zor durumdaki Galatasaray'a 5 bin YTL göndereceğiz'' dedi. 
     
Kaşdoğan, yapılan bu yardımın, Galatasaraylı'larda tepkilere neden olup olmayacağına soran bir gazeteciye, ''Bunda samimiyiz ve bağışı yürekten yapıyoruz. Hatta bu yardım kampanyasına Konya Galatasaraylılar Derneği de katılmalıdır. Bunda mesele yapılacak bir durum yok. Galatasaray ekonomik durumunu düzeltirse, bizim yaptığımız bu bağışı Anadolu'da bir okula gönderebilir'' diye konuştu.