BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

Fenerium satışları yüzde yüz arttı

Şike operasyonu kapsamında Başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklu yargılanacak olması taraftarı harekete geçirdi.

Abone ol

Fenerbahçe'de şike operasyonu soruşturması çerçevesinde Başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklu yargılanacak olması Sarı-Lacivertli camiaya hareketli saatler yaşatırken taraftarları Fenerium'lara koştu.

Fenerbahçe logolu her çeşit spor malzemesi, giyim eşyası, hediyelik eşyanın satıldığı Fenerium'larda haftasonu satış patlaması yaşandığını söyleyen Kulübün Fenerium'dan sorumlu yöneticisi Abdullah Kiğılı, "Cumartesi ve pazar günü satışlarımız yüzde 100 arttı" dedi. Kiğılı, "Taraftara çok teşekkür ediyoruz. Kulüplerine ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler" diye konuştu.

Özellikle Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın altındaki mağaza ve Suadiye'deki mağazalara yoğun ilgi olduğunu kaydeden Kiğılı, "Aynı şekilde diğer mağazalarımızdan da inanılmaz şekilde alışveriş yapıldı" dedi. Temmuz ayının tatil ayı olduğunu hatırlatan Kiğılı, "Alışveriş merkezlerindeki yoğunluk bile azalmışken, bizim mağazalara büyük rağbet var. Fenerbahçe'nin büyük derbilerinde Fenerium'larda elde edilen cironun yarısına temmuz gibi ölü sezon tabir edilen bir dönemde ulaştık" diye konuştu.

GÖZLERİMİZ YAŞARDI

Sarı-lacivertli taraftarların Fenerium ürünlerine gösterdiği ilgiye vurgu yapan Kiğılı, "Her türlü ürün satılıyor. Taraftar ciddi manada kulubüne seve seve yardımcı oluyor ve sahip çıkıyor. Taraftarın böyle bir günde gösterdiği hassasiyet gözlerimişi yaşarttı" dedi.

CİROSU 50 MİLYON DOLAR

Fenerium, 2000 yılında kulübe gelir sağlamak amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından kuruldu. Türkiye'nin her bölgesindeki Fenerbahçe taraftarlarına ulaşmayı hedefleyen Fenerium, ayrıca bir TIR ile satış hizmeti veriyor. Bunun yanı sıra www.fenerium.com.tr'den de satış yapılıyor.

Kulübün lisanslı ürünlerinin geniş bir yelpazeyle taraftara sunulduğu Fenerium, markaların uluslararası tescili ile ilgili Madrid Anlaşması ve protokolü çerçevesinde 63 ülkede tescil edilmiş. A Takım, Taraftar 12, Miss Fener, Fenerkids, aksesuar, özel ürünler, ev tekstili gibi ürün yelpazesine sahip. Ayrıca formalara istenilen isim ve numaralar basılabiliyor. Fenerium'un geçtiğimiz yılki cirosu 50 milyon dolar civarında.