BIST 10.172
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.386,77
HABER /  SPOR

Fenerin penaltıları çalındı

Bu sezon penaltı siftahı yapmayan Kanarya, 8 kez penaltı bekledi. Ama...

Abone ol

Bu sezon ilk 16 hafta sonunda hiç penaltı siftahı yapamayan F.Bahçe, çok ilginç bir rekora koşuyor. G.Saray 5, Beşiktaş 1 kez 11 metreye giderken sarı-lacivertli takımın penaltı golü bulunmuyor. İşin ilginç tarafı ise F.Bahçe’nin 8 kez penaltı beklemesi. İşte o maçlar ve penaltı pozisyonları:

4. Hafta: Oftaş (1-1) Barış Şimşek, maçın 2. yarısında Orhan’ın Aurelio’yu korner atışında yaka paça indirmesini görmedi. Pozisyon su götürmez şekilde penaltıydı, Fener’in 2 puanı gitti.

6. Hafta: Bursa (1-1) Hüseyin Göçek, İsmail Güldüren’in maçın 2. yarısında Semih’i çekmesinde net penaltıyı göremedi. Semih’in beraberlik golü ofsayttı ve puanlar da dengelenmiş oldu.

7. Hafta: A.Gücü (2-0) Aytekin Durmaz 2 penaltıyı çözemedi. İlkinde Carlos, İbrahim Ege tarafından 18 içinde düşürüldü. İkincisinde ise Alex’in topunu İbrahim Ege elle kesti. Puan kaybı yok.

12. Hafta: Kayseri (1-2) Oktay Demiray, 35. dakikada Edu’yu haksız yere kırmızı kartla atarken Lugano’nun 2. yarıda 18 içinde çekilmesinde bariz penaltıyı vermedi, en azından 1 puan gitti.

14. Hafta: Denizli (1-0) Bülent Yıldırım, Deivid’in sol çaprazdan kullandığı frikikte Fatih Egedik, koluyla topu kesti ancak yine penaltı uçtu.

16. Hafta: G.Birliği (2-1) Yunus Yıldırım, Tuna’nın koluyla topu çelmesinde ‘buz’ gibi penaltıyı çözemezken, 2. yarıda Tuna’nın Gökhan Gönül’e çelmesi de penaltı kararı gerektiriyordu. Fener lehine ise hakemler 2 bariz penaltıyı atladı.