BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  DÜNYA

Hükümeti sarsan yasak aşk

İngiltere Başbakanı Brown’ın yasak ilişkisi İngiltere'yi karıştırdı.

Abone ol

İngilterede terör ile mücadelede etkin rol oynayan, Başbakan Gordon Brown’ın özel güvenlik bakanı olarak görevlendirdiği Amiral Sir Alan West’in efsanevi İsveçli pop müzik grubu ABBA’nın üyelerinden Anni-Frid Lyngstad ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. The Mail on Sunday gazetesinde yer alan habere göre, 34 yıldır evli olan üç çocuk babası Alan West (59), Frida ismiyle tanınan ABBA’nın solisti Anni-Frid Lyngstad (62) ile birliktelik yaşadığını itiraf etti. Başbakan Brown’ın, Alan West’ten açıklama beklediği belirtilirken, yasak ilişkinin hala devam edip etmediği ise bilinmiyor.

Sir West, özel hayatını konuşmak istemediğini belirterek, basının sorularını yanıtlamaktan kaçındı; "Odaklanmam gereken çok önemli bir işim var" dedi. Mail o Sunday gazetesi, olayın Başbakan Brown’ın otoritesini sarstığını ve hükümete hakim olan manzaranın 1990’ların sonunda Muhafazakar Başbakan John Major’ın skandallar kabinesinin çöküşünü andırmaya başladığını yazdı.

ABBA solisti Anni-Frid ise Sir Alan West’in evliliğinde kendisi yüzünden sorunlar yaşandığına çok üzüldüğünü söylerken, "Ben masumum. Alan ile aramızda hiçbir şey yok. Biz sadece arkadaşız" dedi. Ancak elde edilen bilgilere göre, 2006 yılında bir davette yanyana objektiflere poz vermekten çekinmeyen ikilinin ilişkisi eskilere dayanıyor. Grubun dağılmasından sonra kendini hayır işlerine adayan şarkıcı, ABBA üyesi olan ikinci kocası Benny’den 1981’de boşanmıştı. 1999 yılında üçüncü eşi Alman kont Ruzzo Reuss von Plauen’in ölmesinden sonra bir daha evlenmedi.