BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,95
HABER /  SPOR

Fenerin 2009 transfer raporu

Yıldırım başkanlığındaki ekip, şampiyonluk kadrosu için vargücüyle çalışıyor. İşte Fener'in 2009 transfer raporu;

Abone ol

Fenerbahçe bir yandan yeni sezona hazırlanırken, bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor. Nilmar, Keiresson, Sorin, Poulsen ve Hamit ile temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler için en yakın transfer Lugano gözüküyor.

Sözleşmesini yenilemeyen ve İtalya ile İspanya'dan taliplerinin olduğu belirtilen Lugano şu ana kadar hiç bir takımla anlaşma sağlayamadı. Lugano'nun hiç bir takım ile sözleşme yapmaması ve gönlünün Fenerbahçe'de olduğunu belirtmesi üzerine ibre yeniden Sarı-Lacivertli kulübe yöneldi. 4 takım ile sıkı bir temas yapan Lugano'nun menajerleri hiç bir kulüp ile anlaşılmaması ve de Fenerbahçe'nin stopere son derece ihtiyaç duymasından dolayı Uruguaylı oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Lugano ile anlaşma sağlanırsa stoper oyuncu en kısa sürede kampa katılacak.

Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı Mahmut Sökün'ün Brezilya'da çıplak gözle izlediği futbolcular hakkında hazırlayacakları rapor bekleniyor. Brezilya Ligi'nde Internacional forması giyen 25 yaşındaki Nilmar ve Palmeiras'ta forma giyen 20 yaşındaki Keirrison yakın takibe alınırken, Nilmar'ı Duam'un da ısrarla istediği belirtiliyor. Sorin için ise menajeri vasıtasıyla nabız yoklandığı öğrenildi.

Hamit ise Bayern Münih'ten kesinlikle ayrılmayacağını açıkladı. Yeni teknik direktör Louis van Gaal'in istemediği oyuncular arasında gösterilen Hamit, buna rağmen göze girmek ve kendisini yeniden ispatlamak için var gücüyle çalışacağını ve takımda kesinlikle kalacağını söyledi. Bayern'den ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ve sadece yeni sezon hazırlıklarına konsantre olduğunu dile getiren milli oyuncu Fenerbahçe'nin umudunu da azaltmış oldu.