BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenere gözdağı verdi

Anderlecht Teknik Direktörü Vercauteren, Fener'den korkmadığını söyledi

Abone ol

Anderlecht Teknik Direktörü Franky Vercauteren, Fenerbahçe'nin ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmesinin kendisi için bir ölçü olmadığını belirterek, "Fenerbahçe büyük bir takım" dedi.

Fenerbahçe maçına her açıdan çok önem verdiklerini anlatan Vercauteren, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe ile yapacağımız maçlar ekonomik açıdan da çok önemli. Fenerbahçe'de çok önemli isimler var, ama takım oyunu daha önemli. Ben yarın Fenerbahçe'de Roberto Carlos, Appiah ve Kezman oynuyor diye değil, iyi bir takıma karşı oynayacağımız için önlemlerimi aldım. Yarın elimizden geleni yapacağız. Kış aylarında Avrupa'da olmak, geçmiş yıllardaki başarılarımızı yakalamak istiyoruz."

Ahmed Hassan: "Yine atacağım"

Ahmed Hassan, ikinci maçın Belçika'da oynanacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da oynamak çok zor. Fenerbahçe'nin iyi bir taraftarı var. Takımlarını çok iyi destekliyorlar, ama ben alıştım, benim için problem yok. Beşiktaş ve Fenrebahçe derbi maçları da hep zor olmuştur. Sonuçta taraftarlar oynamıyor, futbolcular oynuyor. Buradaki ilk maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Roberto Carlos ile ilgili bir soru üzerine Hassan, "Roberto Carlos büyük bir futbolcu, çok büyük bir isim, ama sonuçta bir futbolcu" dedi.

Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nde oynarken Fenerbahçe'ye 2 gol attığını ifade eden Ahmed Hassan, "Yarın da Fenerbahçe'ye gol atmak istiyorum" diye konuştu.