BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Fenere dışarıdan destek

Fener'e K.Erciyesspor ile seyircisiz oynadığı maçta destek, stadın dışındaki taraftarlarından geldi.

Abone ol

Fenerbahçe'ye, Turkcell Süper Ligi'nde Kayseri Erciyesspor ile seyircisiz oynadığı maçta destek, stadın dışındaki taraftarlarından geldi.

Maç öncesi yaptıkları organizasyonlarla futbolculara büyük destek veren taraftarlar, karşılaşma öncesi toplandıkları stadın önünden maç bitene kadar ayrılmadı.

Yaptıkları tezahüratları futbolcularına duyurmaya çalışan ve stadın önündeki yolu adeta tribüne çeviren taraftarlar, takımlarının attıkları her golde büyük sevinç yaşadı.

Taraftarlar, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u istifaya çağıran tezahüratların yanı sıra Galatasaray ve sarı-kırmızılı kulübünbaşkanı Özhan Canaydın aleyhinde küfürlü tezahüratlarda da bulundu.

Bu arada, stadın önündeki yol, taraftarlar bulunduğu için araç trafiğine kapandı.

BEŞİKTAŞ'IN GOL HABERİ COŞTURDU

Sarı-lacivertliler, BJK İnönü Stadı'ndan gelen, Galatasaray karşısında Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren gol haberiyle büyük bir coşku yaşadı.

Beşiktaş'ın öne geçtiği haberini alan taraftarlar büyük sevinç yaşarken, takımları lehine tezahürat yaptı.

YÖNETİCİLER TEZAHÜRATA EŞLİK ETTİ

Fenerbahçeli bazı yöneticiler de taraftarlarının tezahüratlarına eşlik etti. Karşılaşmanın devre arasında şeref tribünü önündeki balkona çıkan yöneticiler, buradan taraftarlarının coşkusunu izledikten sonra, yapılan bazı tezahüratlara eşlik etti.

Bir ara balkona çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da kısa bir süre taraftarların coşkusunu izledikten sonra içeriye girdi.