BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'yle 10-15 gün alay ettiler

Aykut Kocaman, NTV'de yayımlanan Yüzde 100 Futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in konuğu oldu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'e kayıpsız başlayan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi ve futbolda şike iddialarıyla ilgili çok sert konuştu:

"Bizimle 10-15 gün alay ettiler. Onur kırıcı hikayeler anlatıldı."

Aykut Kocaman, NTV'de yayımlanan Yüzde 100 Futbol programında Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in konuğu oldu.

GÖREVİ BIRAKMAK AKLIMDAN GEÇTİ

"Şampiyonlar Ligi'ne alınmamız büyük hayal kırıklığı yaşattı" diyen Kocaman, en büyük şaşkınlığı ise Şampiyonlar Ligi'nin dışarıdan koordine edildiği yönündeki söylemler olduğunu açıkladı:

"Benim için en büyük şaşkınlık şampiyonluğun dışarıdan koordine edildiği söylenmesi oldu. Sahada yaşadıklarımızla, söylenenler doğru değildi. Bizimle 10-15 gün alay ettiler. Son 5 maçın skorlarının bildiğimiz söylendi. Onur kırıcı hikayeler anlatıldı. Ama biz o laflardan sonra neler yaptık. İşimize sarıldık. Oyuncular ve benim kafamdan takımdan gitmeli mi gitmemeli mi düşünmedik değil. "Gitmeli miyim" diye düşünmedim desem yalan olur. Ama daha sonra basın toplantısında da dediğim gibi sonuna kadar devam etme kararı aldım. Şampiyonlar Ligi kararı alınmasaydı takımda ayrılıklar olmazdı. Lugano Niang ve Santos ayrılmazdı. Bu süreç Türk futboluna yakışmadı."

TFF'NİN KARARI YANLIŞ

"En büyük darbe Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi oldu" itirafından da bulunan Kocaman, yaşananlara "Hala anlatmaya çalışıyorlar ama anlaşılabilir birşey değil" sözleriyle tepki gösterdi:

"TFF yanlış bir uygulama yaptı. Federasyon kendi takımını korumalıydı ve ilk verdiği kararın arkasında durmalıydı. Şampiyonlar Ligi kararı yanlış bir karardı ama oldu ben dahil olmak üzere ruhsal olarak yaraladı.Antalya maçından sonra takımdaki yardımlaşma duygusunun daha öncelere nazaran daha çok arttı.

BOYNUMUZDA İPLE DOLAŞIYORUZ

40 maç sonra neler olacağını bilmiyorum. 2+2=4 durumu yok. Mutlaka net bir karar verilmeliydi. Öyle bir yerdeyiz ki sanki bütün takımlar temiz sadece Fenerbahçe kirli. Yok öyle bir şey, çok şükür hepimiz tertemiziz.Boynumuzda iple dolaşıyoruz.Belirsizlik içindeyiz."

FUTBOL KOMİSYONU KURULSUN

Kocaman, Fenerbahçe'nin şaibeli olduğu iddia edilen maçlarına ilişkinde bir öneride bulundu:

"Futbol komisyonu kurulsun ve bütün maçlar incelensin."

İBB'YE TEBRİK

Programda Trabzonspor-İBBSpor maçının sonucunu da değerlendiren Kocaman, şunları söyledi:

"Hiç tartışmasız İBB ligin flaş takımlarından biri. Trabzon baskı yaptı ama Belediye son dakikalardan faydalandı."