BIST 9.986
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.437,95
HABER /  GÜNCEL

Bu kez şehit haberi Bingöl'den geldi

Bingöl'ün Genç ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı

Abone ol
Kato dağında operasyon
- PKK'nın hain saldırısı öncesi TSK Kato dağına operasyon başlatmıştı.
Ayrıntılar için TIKLAYIN

- Hakkari'de korkutan patlama...
 Ayrıntılar için TIKLAYIN

-Cizre sokakları karıştı...
Ayrıntılar için TIKLAYIN

Genç ilçesine bağlı Güzeldere bölgesinde saat 19.30 sıralarında arazi arama ve tarama faaliyetleri sürdüren piyade tabur komutanlığına bağlı birliklerce, bir grup terör örgütü PKK'lı terörist arasında sıcak temas sağlandı.

DUR İHTARINA ATEŞLE KARŞILIK

Güvenlik güçlerinin ''dur'' ihtarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker yaralandı. Yaralanan askerler Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.

VALİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Bingöl Devlet Hastanesinde yaralı askerleri ziyaret eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, gazetecilere açıklama yaptı:

''Genç ilçesi Güzeldere köyü kırsalında güvenlik görevi yapmakta olan piyade tabur komutanlığımıza mensup askerlerimizin bir grup teröristle sıcak temas sağlaması sonucunda çıkan çatışmada 1 vatan evladımızı şehit verdik. 2 vatan evladımız hafif yaralandı.

YARALILAR YARIN TABURCU EDİLECEK

Yaralı kardeşlerimiz Bingöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı ve o kardeşlerimizi hastanede ziyaret ettim. Yaralılarımızın durumu gayet iyi. Biri baldırından, biri sol kalçasından yaralanmıştır. Yaralı kardeşlerimiz yarın inşallah taburcu edilecekler. 

ŞEHİTLER İÇİN ELAZIĞ'DA TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit askerimizi de yarın Elazığ'da düzenlenecek olan askeri törenle memleketine uğurlayacağız. Sıcak temas sonrası merkezden gönderilen özel harekat timleriyle, çatışma bölgesinde arazi arama ve tarama çalışması başlatıldı. Yarın olumlu sonuç bekliyoruz.''