BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85
HABER /  GÜNCEL

Şenol Hoca bu sonucu beklemiyordu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0'lık İBBSpor malubiyetini değerlendirdi.

Abone ol

Kendi sahasında İBBSpor'a 1-0'lık skorla yenilen Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonucunu değerlendirdi:

"Kaybetmeye yakın takım değildik. Galip gelen takım olacaksa biz olmalıydık.''

Güneş, 1-0 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, rakipleri karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını ifade ederek, ''Hafta arasında kazanılan Inter maçı moral açısından önemliydi. Bu maça büyük katkı yapacağını bekliyorduk ancak olmadı" dedi. 

OYUNDAN DÜŞÜNCE GOL YEDİK

Takımının son dakikalara kadar iyi bir oyun sergilediğini ortaya koyan Güneş, şunları söyledi:

"İkinci yarı oyuna bayağı hakim olduk. Son dakikada oyundan düşmeye başladık ve bu da gol yememize neden oldu."

TAÇ ATARKEN GOL YEDİK

Takımda bir konsantrasyon eksikliği olduğunu kaydeden Güneş, sözlerin şöyle sürdürdü:

''Manisaspor maçında rakibe pozisyon vermeden acemice gol yedik. Burada da taç atarken golü yedik. Bu konsantrasyon eksikliği Inter maçının kazanılmasıyla ilgili değil, futbol kültürü ile ilgili. Geçmişi düşünürseniz geleceği planlayıp başarılı olamazsınız. Son dakikada yediğimiz gol benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu. Böylesine acemice yenilen gol Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma yakışmaz.''

VİTTEK'İN DURUMU KÖTÜ

Güneş, karşılaşmada sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkan Vittek'in durumunun olumsuz göründüğünü belirterek, ''Vittek'in uzun bir sakatlığı olabilir. Durumuna bakacağız. Bugün hem oyuncu kaybettik, hem sarı kartlar gördük, hem de maçı kaybettik. Kötü bir gün oldu bizim için'' diye konuştu.

Güneş, Manisaspor maçında taraftarlarla diyaloga giren Burak Yılmaz'ın bir maç ceza almasına ilişkin olarak ise, ''Gözlemci yazmış. Öyle bir şey yapmışsa diyeceğimiz bir şey yok. Rakip taraftar tahrik etse de büyük takım oyuncusu bunlara aldırmamalı'' dedi.