BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe’ye hazırlanıyorlar

Süper Toto Süper Lig’in 16. haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor’a, Kara...

Abone ol

Süper Toto Süper Lig’in 16. haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor’a, Karabük Üniversitesi Ana Mehteran takımı da destek vermek için hazırlık yapıyor.
Tamamı bayanlardan oluşan ve Türkiye’nin tek Ana Mehter takımı, Karabükspor - Fenerbahçe maçı öncesi saat 14:30 - 15:00 saatleri arasında saha içerisinde gösterisini yaptıktan sonra, maç boyunca da tribünden desteklerini sürdürecek.
Ortak paydamız Kardemir Karabükspor için statta olmalıyız diyen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, sözlerine şöyle devam etti:
"Kardemir Karabükspor ve Karabük Üniversitesi, Karabük’ün en önemli değerlerinden ve ayrılmaz iki parçasıdır. Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan, ‘Üni Mavi Ateş’ taraftar grubu her zaman takımımıza destek için türbinde yerlerini alırken, bu hafta sonu oynanacak Karabükspor - Fenerbahçe müsabakasında da Ana Mehteran takımımızda yerini alacaktır. Biz Karabük Üniversiteliler olarak her zaman olduğu gibi Karabükspor’un takipçisi ve destekçisiyiz."
(İHA)