BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Mersin İY’de kriz !

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda genel kurul krizi yaşanıyor. Kulüp Başkanı Ali Kahamanlı’nın yeniden aday olmayacağını açıkla...

Abone ol

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda genel kurul krizi yaşanıyor. Kulüp Başkanı Ali Kahamanlı’nın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından şu ana kadar yönetime talip kimsenin çıkmaması camiayı endişelendiriyor.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, konuyla ilgili İHA muhabirine yaptığı açıklamada, daha güçlü bir yönetim oluşturmak adına olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını hatırlattı.

"BU TAKIM SAHİPSİZ DEĞİL"
Mersin İdmanyurdu’nun yeniden hak ettiği Süper Lig’e çıkabilmesi için herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Kahramanlı, "Bu takım sahipsiz değil. İnşallah, 4 Ocak tarihinde yapılacak olan genel kurulda güçlü bir yönetim oluşacak ve Mersin İdmanyurdu’nu hak ettiği yere getirecektir" dedi.

"GÖREVİNİ YAPMA SIRASI MERSİNLİLERDE"
Güçlü bir kadroları olduğunu, futbolcusundan teknik heyetine kadar herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade eden Kahramanlı, şimdi görevini yapma sırasının Mersinlilerde olduğunu belirterek, "İyi bir kadroya sahibiz. Deneyimli, karakterli, disiplinli bir ekibiz. Bu kadro ile birlikte bu sezon mutlaka Süper Lig’e çıkmalıyız. Ben yıllarca bu takım için hiçbir beklenti içinde olmadan mücadele ettim. Benim bu saatten sonra tek başıma bu işi yapacak ne gücüm var ne de zamanım. Kim aday olur, bu takımı sahiplenmek isterse onu destekleyeceğiz. Var gücümle onların yanında olacağım ve en az onlar kadar bu takımı sahipleneceğim. Kim gelirse gelsin ama yeter ki bu takıma sahip çıksın" diye konuştu.

"TAKIM SAHİPSİZ KALMAMALI"
2 milyon nüfuslu bir şehirde bu takıma sahip çıkacak birilerinin çıkmamasının gerçekten ayıp olacağını dile getiren Kahramanlı, şöyle devam etti: "Takım sahipsiz kalmamalı, birileri sahip çıkmalı. Eğer birileri çıkmıyorsa o zaman bana sahip çıksınlar, beni desteklesinler. Ben görevden kaçmıyorum. Ben tek başıma mücadele edecek gücüm kalmadığını söylüyorum. Ben yokum, birileri çıksın alsın bu takımı. Bu takım sahipsiz kalmamalı. Tekrar söylüyorum, gelecek olan yönetime de her türlü desteği ve fedakarlığı vermeye hazırım. Kimseye kırgınlığım yok. Ama bu sezon yakalamış olduğumuz Süper Lig fırsatının da kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum."

"SON 2 MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını da hatırlatan Kahramanlı, "Ligin ilk yarısının bitmesine 2 hafta kaldı. Bu iki haftayı en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Eğer Süper Lig hedefliyorsak, ilk 6’da olmak istiyorsak, hedeften şaşmamak için son 2 maç bizim için önemli. Bu kapsamda Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Geçen hafta Ankaraspor ile sahamızda berabere kaldık. Eğer o maçı kazanabilseydik, ilk yarıyı lider ya da ikinci sırada tamamlayabilirdik. Şansımız devam ediyor. Son 2 haftayı galip bitirmek zorundayız. İlk yarıda 35 puan hedefliyorduk ama son iki maçımızı kazanırsak 33 puanla tamamlayacağız. Bu da kötü değil. Devre arasını da en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi tamamladıktan sonra yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
(İHA)