BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,03
ALTIN 2.440,83
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye ağır suçlama

Tarbzon yönetimi F.Bahçe'yi futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uygulamakla suçladı.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.

Sarı-lacivertliler'in Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zamanda sesleri çıkmıyor" dedi.

"Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.

Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan
Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."

Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"

ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi.

Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı. Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."