BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin rakine iki şok birden

Samsunspor'da son antrenmanda sakatlanan iki önemli oyuncu kadrodan çıkarıldı İşte çıkarılan o isimler...

Abone ol

Yarın deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Kırmızı-Beyazlı takım iki şok birden yaşıyor.

Samsunspor'da son antrenmanda sakatlanan Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey kadrodan çıkarıldı.

İki sakatlık haberiyle sarsılan Teknik Direktör Petkoviç, "İkisi de bizim için önemli oyuncular. Ama sahaya onbir kişi çıkacağız" dedi.

Yarın deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Kırmızı-Beyazlı takımda, Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey şoku yaşanıyor. Son yapılan antrenmanda arka adalesinde çekme bulunan Mustafa Sarp ile sakatlanan Bülent Kocabey, teknik heyet tarafından kadrodan çıkarılarak İstanbul'a götürülmedi. Bu iki sakatlık haberi ile sarsılan Teknik Direktör Petkoviç, "Her ikisi de bizim için önemli oyuncular. Ancak sahaya onbir kişi çıkacağız. Sakatlıklar bizim için mazeret değil. Oynayacak olan oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum" dedi.

Geçen yıl Young Boys takımı çalıştırırken Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Teknik Direktör Petkoviç, bunun bir rövanş olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, "O başka bir maçtı. Bu başka bir karşılaşma. Biz İstanbul'a puan almaya gidiyoruz. İyi bir mücadele örneği göstererek istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Son haftalarda kötü sonuçlar aldık. Bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Sakatlıkları bulunan Selim Teber, Mustafa Sarp ve Bülent Kocabey dışında eksik futbolcu bulunmayan Kırmızı-Beyazlı takımın Fenerbahçe karşısına şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:

Ahmet, Akaki, Kemal, Bahai, Ergün, Anıl, Fink, Murat, Dominguez, Zenke, Bance.