BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçelileri korkutan rapor

Doktor Ertuğrul Karanlık, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumlarını Fenerbahçe Televizyonu'nda açıkladı

Abone ol

Eskişehirspor maçında sakatlık geçiren Emre Belözoğlu ile Galatasaray maçında sakatlanan Mamadou Niang'ın sakatlıkları hakkında Dr. Ertuğrul Karanlık şu ifadeleri kullandı:

EMRE İLE İLGİLİ ZAMAN VEREMEM

"Emre, sağ arka adalesinde ciddi bir yırtık yaşadı. Maçta bunu zaten kendisi de hissetmiş. İlk testlerden anlaşıldığı gibi durumu ciddiydi. MR'ı çekildi, yırtık bayağı derin ve büyük. Tedavisine başlandı. Emre'nin sahalara dönüşüyle ilgili belli bir zaman veremem. Niang ise Galatasaray maçında futbolda görülmeyen ve beklenmeyen ciddi bir sakatlık yaşadı. Kaburgalarına yapışan karın kası yırtıldı. Tedavisine hemen başlandı ve şu anki durumundan gayet memnunum"

SELÇUK ŞAHİN NE ZAMAN DÖNECEK?

Gençlerbirliği maçında Selçuk Şahin'in iç yan bağlarının komple koptuğunu, ancak Selçuk'un sakatlığındaki iyileşmeden çok memnun olduğunu söyleyen Dr. Ertuğrul Karanlık, herhangi bir problem olmadığı takdirde, oyuncunun bir veya bir buçuk hafta sonra sahalara döneceğini söyledi.

ALEX VE TOPUZ DİNLENECEK

Alex ve Mehmet Topuz'un durumlarını da değerlendiren Ertuğrul Karanlık, "Kaptanımız Alex ve Mehmet Topuz son maçlarda çok koştular. Hatta her iki oyuncumuz da son maçın ortalarında, alt adalelerinde ağrı hissetmişler. Ankara'ya gitmediler ve burada tedavilerine devam edilecek." diye konuştu.

ÖZEL YENİDEN ALMANYA'YA GİDEBİLİR

Konyaspor maçında, Özer Hurmacı'nın eskiden kırık yaşadığı bölgede yeni bir kırık oluştuğunu söyleyen Dr. Ertuğrul Karanlık "Ameliyat olması gerekiyordu ve ameliyatını Almanya'da ünlü bir doktora yaptırdık. Ameliyatı oldukça başarılı geçti ve 2 hafta sonra İstanbul'a geldi. Burada rehabilitasyon süreci devam edecek. Belki özel bir rehabilitasyon için tekrar Almanya'ya gidebilir." şeklinde konuştu.

UĞUR'UN KARARINI HOCA VERİR

Ertuğrul Taşkıran'ın birkaç gün sonra takımla çalışmalara başlayabileceğini ifade eden Dr. Ertuğrul Karanlık "Uğur Boral'dan bahsedecek olursak; Uğur 2 kez arka arkaya çok ciddi sakatlık yaşadı. Birkaç haftadır takımla çalışıyor. Büyük sıkıntılar var diyemem ancak takımda oynar mı oynamaz mı bu hocaya kalmış bir karar" ifadelerini kullandı.

GUİZA BELLİ DEĞİL

İlhan Eker'in ayak bileğindeki dış bağda kısmi bir yırtık olduğunu, tedavisinin ardından 2 gündür takımla birlikte çalışmalara katıldığını ve herhangi bir sorununun kalmadığını söyleyen Dr. Ertuğrul Karanlık, Güiza içinse, "Guiza, İspanya'da güvendiği bir doktor tarafından topuğundan ameliyat edildi. Sporcular için güvendikleri doktor önemlidir. Şu an rehabilitasyon süreci devam ediyor ve oldukça olumlu geçiyor. Takıma ne zaman döner bir şey diyemem" şeklinde konuştu.