BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçelileri çileden çıkaracaklar

G.Saray taraftarı, F.Bahçeliler’in son yıllarda en çok üzüldüğü kaçan şampiyonluklara göndermede bulunarak ezeli rakiplerini kızdırmayı planlıyor.

Abone ol

Protestoyu 1 maçlığına bırakan ve derbiye özel hazırlanan G.Saray taraftarı, F.Bahçeliler'i çok kızdıracak. Sarı-Kırmızılılar ezeli rakiplerinin 2006 ve 2010'da kaçırdığı şampiyonluklara yönelik pankartlar yaptırıyor

CUMA GÜNÜ DESTEK VAR

Sarı-Kırmızılı camia en karışık dönemlerinden birini yaşarken taraftar da başkan Adnan Polat, yönetim ve futbolcuları protesto ediyordu. Ancak Cuma günü oynanacak derbide G.Saray taraftarı Arena'dan, Ankara'ya her yerde sürdürdükleri 'istifa' çağrılarını buzdolabına koyacak ve tam destek verecek.

Taraftarlar yeni statlarındaki ilk derbi için birbirinden ilginç çalışmaların da altına imza atıyor. 50 bin kişinin katılacağı koreografi için yüzlerce ultrAslan adeta statta yatıp kalkarken cuma günü F.Bahçeliler'i çok kızdıracak pankartlar da tribünlerdeki yerini alacak.

YIKILMIŞ PORTRELER

G.Saray taraftarı, F.Bahçeliler'in son yıllarda en çok üzüldüğü kaçan şampiyonluklara göndermede bulunarak ezeli rakiplerini kızdırmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar 2006'da Denizli'de yıkılmış Appiah, Tuncay resimleriyle 2010'da 'yanlış anons' yüzünden şampiyonluk kutlayan, timsah yürüyüşü yapan F.Bahçe taraftarını pankartlarına taşıyacak. Ancak tüm bu görsel şov ve 90 dakika verilecek destek maç bitiminde tersine dönebilir. Çünkü olası bir yenilgi halinde zaten gergin olan taraftarların önce statta sonra da Florya'da ağır tepki vermesi bekleniyor.

ÇAĞLAR'A YOĞUN TEDAVİ

Cimbom, F.Bahçe derbisinin hazırlığını yaptığı idmanla sürdürdü. Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hagi yönetiminde yapılan antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, dar alanda çift kale yapıldı. Kasığında zorlanma ve kanama olan Çağlar'ın tedavisine devam edildi, Sabri ile Serkan'ın ise fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

KAZIM İLK 11'DE

Teknik direktör Hagi, derbide sağ kanatta F.Bahçe'den devre arasında alınan Kazım'ı oynatacak. Sarı kart sınırında olması sebebiyle A.Gücü sınavında yıldızı oynatmayan Hagi, Arena'da Kazım ile maça başlayacak. Oyuncunun eski takımına karşı kendisini göstermek isteyeceğini hesaplayan Hagi, özel bir görüşme yaparak oyuncuyu motive etmeye çalışacak. Bu arada sakatlıklar nedeniyle Lucas Neill yine sağ bekte oynayacak. Önünde ise Yekta'nın oynaması bekleniyor.