BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli Stoch sabır taşırdı

Konya karşısında net fırsatları değerlendirememesine karşılık soluğu eğlencede alan Stoch’a ceza verilebilir.

Abone ol

Fenerbahçe’nin sezon başındaki en flaş transferlerinden biri Miroslav Stoch’du. Ancak şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaratan genç futbolcu, kısa zamanda gözden düştü. Teknik direktör Aykut Kocaman, Stoch’u kulübeye çekerek formayı Dia’ya verdi. İşte Konya maçında Senegalli futbolcunun yerine uzun bir aradan sonra şans bulan Slovak yıldız yine fırsatı iyi kullanamadı.

Başkan uyarmıştı Konyaspor karşısında 4 gol kaçıran Stoch buna karşılık maçın ardından sabaha kadar Supper Club’da eğlendi. Gençlerbirliği maçı öncesi başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı konuşmada futbolcuları gece hayatlarına dikkat etmeleri için uyarmasına rağmen böyle bir davranış sergileyen Stoch büyük tepki çekti. Slovak oyuncunun, disiplin cezası verilmesi tartışılıyor.

Rezervasyon bile yapıldı F.BAHÇELİ futbolcular, Galatasaray maçı sonrası eğlence için şimdiden rezervasyon yaptırdılar. Andre Santos, nişanlısı Suelem Leal’in doğum günü için Ümit Karan’ın sahibi olduğu Frame adlı gece kulübünde rezervasyon yaptırırken, geceye tüm futbolcuları da davet etti. Sarı lacivertlilerin amacı, cuma gecesi hem derbi zaferini hem de Brezilyalı futbolcunun sevgilisinin doğum gününü birlikte kutlamak.