BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli futbolcular ne dedi?

Kaleci Volkan, Brezilyalı yıldız Alex, ve golcü Nian Trabzon galibiyetini degerlendirdi.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel, Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı son derece memnun olduklarını söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, sahada çok iyi mücadele sergilendiğini belirtirken, ''Özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettik. İkinci yarıda ise skor avantajımızı korumaya çalıştık. Çünkü yiyeceğimiz bir gol bizi sıkıntıya sokabilirdi. Trabzonspor'un gücünü biliyorduk. Devre arasındaki planlarımız doğrultusunda ilerliyoruz. İki maçımızda 2 galibiyet aldık. Gol yemeden hatta pozisyon bile vermeden mücadele ediyoruz'' dedi.

Trabzonspor galibiyetinin kendilerinin ligdeki iddialarını çok artırdığını vurgulayan Volkan, ''Bu galibiyetten sonra önümüzün daha açık olduğu kesin. Fikstür avantajımız olduğunu düşünüyorum. Rakiplerimizi de baskı altına aldık biraz. Fenerbahçe takımının bunu daha önceden elde etmesi gerekiyordu. Devre arası kampında bunu çok konuştuk. Taraftarımızla bütünleşip iyi bir sonuç aldık bugün. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza ve ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu.

ALEX: ''GÜZEL BİR GECE OLDU

Fenerbahçe takımı kaptanı Alex de Souza, Trabzonspor maçına etkili bir şekilde başladıklarını ve ilk yarıda 2 gol bulmayı başardıklarını dile getirirken, ''Genelde maçın kontrolü bizim elimizdeydi. Taraftarımızın da yardımıyla her şey güzel gitti. Bizim için çok güzel bir gece oldu'' ifadelerini kullandı.

Kendisinin bugün çok koştuğu şeklindeki bir soru üzerine, ''Ben tüm maçlarda aynı istekle sahada oluyorum. Bazen sizler az koştuğumu düşünebilirsiniz ama önemli olan doğru ve etkili koşmaktır'' yanıtını verirken, Trabzonspor galibiyetinin kutlamasını da soyunma odasında dozunda yaptıklarını aktardı.

Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor'a karşı geçen sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şampiyonluğu kaybetmiş olmalarının hatırlatılması üzerine, bu konuyu düşünmediğimi söyleyerek, ''Bana göre şampiyonluklar son maçta kazanılmaz ve kaybedilmez. Şampiyonluğu kazanmak ya da kaybetmek tüm sezon içinde yaptıklarınızla ilgilidir'' diye konuştu.

Alex, sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması konusunun sorulması üzerine ise, ''Kontratımla ilgili paylaşabileceğim bir şey yok'' demekle yetindi.

NIANG: ''ARZULADIĞIMIZ 3 PUANI ALDIK

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Mamadou Niang, Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Beklediğimiz ve arzuladığımız 3 puanla haftayı kapadık'' dedi.

Niang, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, gösterdikleri performans nedeniyle tüm takım arkadaşlarını kutlarken, ''Çok koştuk, çok mücadele ettik. Maçın başında erken bulduğumuz 2 gol var. 3 de olurdu ama rakibimiz de iyi mücadele etti. Çok koştuk ve çok efor harcadık'' diye konuştu.

Isınırken yaşadığı sakatlık problemi ile ilgili olarak da Niang, ''Sıcak değildim ve ısınmak için çok arzuluydum. Vücudum sıcak değilken depar attım ve dizimde kilitlenme oldu. Doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Tedavisi ile dizimdeki sorunu giderdi ve daha rahat bir şekilde ısınmamı tamamladım ve sahaya çıktım'' ifadelerini kullandı.