BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.418,64
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den Beşiktaşlı yıldızlara kanca

Fenerbahçe, Beşiktaş'ta forma giyen Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin'i kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Abone ol

Gelecek sezonun tranfer çalışmalarına şimdiden start veren Fenerbahçe'de gözler Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin'e çevrildi.

Ara transfer döneminde ezeli rakibinden Tolgay Arslan'ı transfer eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin için sarı-lacivertli yönetime 'mutlaka kadromda olmalılar' şeklinde rapor verirken başkan Ali Koç, sezon sonunda Fikret Orman'la milli futbolcuların durumunu görüşecek.

Caner'in transferi zor gibi
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Inter'e transfer olan ancak daha sonra Beşiktaş'a katılan Caner Erkin, eski kulübüne dönüş yolu biraz sıkıntılı. Çünkü Caner Erkin, Kadıköy'de oynanan maçta Beşiktaş taraftarının önünde diz çöküp siyah-beyazlı armayı öpmüştü. Taraftarın olası tepkisinden çekinen Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Oğuzhan sıcak bakıyor
Oğuzhan Özyakup konusunda herhangi bir sorun görmüyor. Bu sezon yedek kulübesine mahkum olan Oğuzhan, sürekli forma giyebileceği bir takıma gidip yeniden Milli Takım'da banko oynamak istiyor. Bundan dolayı Oğuzhan'ın Fenerbahçe transferine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.