BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.397,07
HABER /  SPOR

Fenerbahçede Turacı şoku

Fenerbahçe'de Önder Turacı şoku. Futbolcu bileğini kesti. Kulüpten yapılan açıklama kafaları karıştırdı.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın sağ el bileği atardamarı kesildi. Turacı, 2 saati aşan bir süre ameliyatta kaldı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Turacı'nın gece geç saatlerde bir gece kulübünde eğlendiği ve ardından da evinde sebebi bilinmeyen bir tartışmaya girerek kaza geçirdiği ifade edildi.

Fenerbahçe, sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmayan Turacı'nın gece geç saatlerde eğlenmesi yerine evinde dinlenmesi gerektiğini de ifade etti.

DUŞ ALIRKEN AYAĞI KAYMIŞ

Oyuncunun menajeri Doğan Ercan, Önder'in sabah evinde duş alırken ayağının kaydığını ve tutunmak isterken düştüğünü söyledi.

Ercan, "Önder sabah duş alırken ayağı kayınca duşakabine tutunmak isterken düşmüş. Bu sırada duşakabinin camı kırılınca elinde kesik meydana gelmiş. Kendisi fazla kan kaybetmiş. Şu anda ameliyattan yeni çıktı ve genel durumu iyi. Henüz kendine gelemedi" dedi.

İNTİHAR ETTİ İDDİALARINA TEPKİ

Önder için "İntihar etti" şeklinde çıkan dedikoduların doğru olmadığını kaydeden menajer Doğan Ercan, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Duş yaparken gerçekleşen bir yaralanma. Kendisi ailesiyle oturuyor. Annesi olay nedeniyle çok üzüldü" diye konuştu.

GEÇ SAATLERE KADAR GECE KULÜBÜNDE EĞLENMİŞ

Fenerbahçe Kulübü, evinde el bileği kesilen ve ameliyat olmak zorunda kalan oyuncusu Önder Turacı'nın durumuyla ilgili olarak ilginç bir açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yar alan açıklamada, öncelikle oyuncunun sağlık durumuna değinilmeden, ''Futbolcumuz Önder Turacı sakatlığı sebebiyle Eskişehirspor maçı kadrosuna alınmamıştır. Tedavi olması ve dinlenmesi gereken Önder Turacı, gece geç saatlere kadar bir gece kulübünde eğlenmiş ve daha sonra evine gitmiştir'' ifadeleri yer alırken, daha sonra şöyle devam edildi:

SEBEBİNİ BİLEMEDİĞİMİZ HADİSE

''Evde sebebini bilemediğimiz bir hadise sonrası sağ el bileğinde radial atar damarında ve el bileği kirişinde kesik oluşmuştur. Daha sonra ailesi tarafından Ataşehir'deki bir polikliniğe, sonrasında da Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülmüştür. Sabah 10.00'da Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından ameliyata alınan Önder Turacı, iki saat süren başarılı bir operasyon geçirdi. Sağ el bilek seviyesindeki kesi ve buna ait damar ve kirişler primel olarak onarıldı.''

Önder Turacı'nın geceyi hastanede geçirdikten sonra yarın taburcu edilmesinin beklendiği ve bir hafta, on gün içerisinde de antrenmanlara başlayabileceği dile getirildi.

NİŞANLISINA KIZIP CAM SEHPAYA  MI VURDU?

Diğer yandan, Önder Turacı'nın yaralanma nedeniyle ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam etti. İlk önce intihar girişiminde bulunmuş olabileceği, daha sonra ise banyoda düştüğü için kazanın meydana geldiği ileri sürülürken, son olarak da evinde alkollü bir şekildeyken nişanlısıyla yaşadığı tartışmada cam sehpaya yumruk attığı için elinde kesik oluştuğu iddiası ortaya atıldı.

ŞANSIZLIKLAR BİTMİYOR

Fenerbahçe'de Önder Turacı hastanelik olurken, sarı-lacivertli kulüpteki şansızlıkların sürmesi dikkati çekiyor.

Milli oyuncu Colin Kazım Richards'ın geçen hafta trafik kazası geçirerek el bileğinden ameliyat olması sonrası, bu kez de Önder Turacı yine el bileğindeki kesik nedeniyle operasyon geçirmek zorunda kaldı.