BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.402,13
HABER /  SPOR

Fenerbahçede Semih sürprizi

İsviçre’nin FC Sion takımıyla yarın karşılaşacak Fenerbahçe, İstanbul’a iyi bir sonuçla dönmek istiyor

Abone ol

Sarı-lacivertliler, deplasmandaki ilk maçtan, 27 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da yapılacak rövanş maçı için avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Turkcell Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki hafta aldığı 2 galibiyetle lider durumda olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda FC Sion’u geçip, Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor.

Fenerbahçe’de, Sivasspor maçında sakatlanan kaptan Alex, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Mehmet Topuz ile cezalı olan Bilica da FC Sion ile Cenevre’de yapılacak maçta yer alamayacak.

Bu arada, sakatlığı bulunan Deivid de dün akşam İstanbul’da yapılan antrenmana katılmamıştı.

LUGANO’NUN OYNAMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe’nin yeniden anlaştığı ve dün sağlık kontrolünden geçen Uruguaylı Diego Lugano’nun yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.

Teknik direktör Christoph Daum’un dünkü antrenmanda as takımda denediği Uruguaylı futbolcuya, cezalı olan Bilica’nın yerine ilk 11’de görev vereceği öğrenildi.

SEMİH ALEX'İN YERİNDE

Kaptan Alex’in yerine ise sakatlığı geçen Semih’in yarın ilk 11’de oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin yarınki maçtaki muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Önder (Deniz), Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Cristian, Emre, Dos Santos, Semih, Güiza Cenevre Stadı’nda TSİ 21.30’da başlayacak FC Sion-Fenerbahçe maçını İsveçli hakem Daniel Stalhammar yönetecek.