BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de kimler oynamayacak?

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Abone ol

Ligde son 6 maçını da kazanarak zirve yarışında iddialı konuma gelen sarı-lacivertliler, kendi sahasında taraftarlarının önünde Kasımpaşa maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Bu bölgede oynayan Gökhan Gönül ve Okan'ın sakat, Bekir'in ise cezalı olması teknik direktör Aykut Kocaman'ı maç öncesinde düşündürüyor.

Sağ karın bölgesindeki kısmi yırtık nedeniyle Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edilirken, sol kasık bölgesinde ağrıları olan Okan da dünkü antrenmanda yer almadı.

Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerde sağ alt adalesinde ağrı olan Emre Belözoğlu'nun da tedavisi sürüyor. Bu arada, son antrenmanın basına kapalı bölümünde sağ el bileğinin üzerine düşen Dia ile sol kasığında ağrı oluşan Semih ve sol dizi ağrıyan Andre Santos'un antrenmanı tedbir amaçlı olarak bıraktığı açıklanmıştı.

Dia ve Andre Santos'un maçta oynayabilecekleri, Semih'in durumunun ise henüz netleşmediği bildirildi.

Fenerbahçe'de Bekir sarı kart cezalısı olduğu için kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde 3 sarı kartı bulunan Andre Santos ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

Brezilyalı futbolcu, Kasımpaşa karşısında  sarı kart görürse, cezalı duruma düşecek ve 24. haftada Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Bu arada İspanyol basının ardından İngiliz Basını da Gökhan Gönül'e, Tottenham Kulübü'nün talip olduğunu iddia etti.