BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerbahçede durmak yok

V. Manisa beraberliğiyle puan yitiren Fenerbahçe Gaziantep deplasmanında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı..

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de 28. haftayı Vestel Manisaspor beraberliğiyle puan yitirerek geride bırakan Fenerbahçe, 29. haftada Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra'daki tesislerinde yaklaşık 50 dakika süren hafif bir çalışma yaptı. Vestel Manisaspor karşısında ilk 11'de yer alan oyuncular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, ilk 11'de yer alan futbolculardan Appiah, Lugano ve Alex tesislerde çalıştı.

Diğer futbolcular, koşu ve koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, kimi futbolcular da sahada kalarak şut çalıştı. Bu arada, dün akşamki maçın son dakikalarında seyircinin tepki gösterdiği kaptan Ümit Özat'ın, moral bozukluğu içinde olduğu gözlendi.

Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacakları antrenmanla sürdürecek. Yarın ve 18 Nisan Çarşamba günü akşam antrenmanlarıyla hazırlıklarını sürdürecek olan sarı-lacivertliler, 19 Nisan Perşembe günü, sabah çalışmasının ardından öğleden sonra özel uçakla, 20 Nisan Cuma günü yapacağı maç için Gaziantep'e gidecek.