BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.423,22
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Cocu'dan istifa açıklaması

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ve oyunculardan Hasan Ali Kaldırım, Spartak Trnava maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. İstifa konusuna değinen Cocu canlı yayında bu soruyu da cevapladı.

Abone ol

Fenerbahçe teknik direktörü Cocu, Spartak Trnava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İstifa ile ilgili de soru sorulan Hollandalı teknik adam "Böyle bir şey yok" dedi.

Trnava maçını kazanmayı planladıklarını söyleyen Hollandalı hoca, "Son lig maçının ardından sorularınızı cevaplamadığım için sizlerden özür dilerim. O akşam hayal kırıklığım çok büyüktü, üzgündüm. Şu anda çok daha uygun durumdayım, karşınızdayım. Zagreb karşısından istediğimizi alamadık, Trnava'yı yenmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız son Beşiktaş maçında iyi durumdaydık, bu enerjimizi Trnava ve sonraki Başakşehir maçında da sürdürmek istiyoruz. Enerjik bir takıma karşı oynayacağız ve bizim de kalitemizi göstermek istiyoruz, ayağa kalkmalıyız" diye konuştu.

"BAŞKAN İSTİFAMI İSTEMEDİ"

Rizespor maçından sonra Ali Koç'un istifasını isteyip istemediğinin sorulması üzerine Cocu, "İstifamın istenmesi gibi bir durum söz konusu değil. Buhaberler doğru değil. Comolli'yle de irtibat halindeyiz. O da ben de içinde olduğumuz durumun farkındayız. Sürekli konuşuyoruz. Sadece yarınki maçı bekliyoruz çünkü en önemli maç önünüzdeki maçtır." dedi.

"KULÜP DE; TARAFTAR DA MUTLU DEĞİL"

 Takımı nasıl toparlayacağı sorulan Cocu, "Ayağa kalkacağız, herkes elinden gayreti gösteriyor, kimse bu durumdan memnun değil, mutlu değil. Kulüp de mutlu değil, taraftar da mutlu değil. Çok kötü bir durumdan geçiyoruz ve özellikle zor anlarda takım olarak bu işin içerisinden çıkacağız. Bu değişimi hep birlikte yapacağız ve sadece saha içerisinde değil saha dışında da bir değişimden geçiyoruz. Bu değişim olurken, doğal değişim de olacak. Ligdeki pozisyonumuzdan hiç kimse mutlu değil ve bu durumdan çıkmak için bir şeyler yaptığımızı göstermek zorundayız. Trnava maçı bizim için son derece kritik, birlikte oynayan, mücadele eden bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve hem bu maçta hem de pazar günkü maçta bu değişimi olumlu bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz." cevabını verdi.

"SKRTEL DÖNDÜ"

"Skrtel döndü ve antrenmanlara çıktı. Varlığı bizim için önemli. Örnek bir futbolcu. Döndüğü için mutluyuz. Trnava kaliteli bir takım. Takım oyunu oynuyorlar. Sonuna kadar savaşıyorlar. Yürekleriyle oynuyorlar. Lig maçlarına baktığımızda şanssızlardı. Belki bizimle kıyaslayabiliriz lig sıralamalarını ama Avrupa'da iyi bir skor aldılar."