BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.491,75
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. İşte Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri.

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı.

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu'nda ilk maçlar 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

Bu turdan itibaren VAR uygulanacak
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, 5 turda mücadele edip, bir üst tura çıkan takımları tebrik ederek, hepsine başarılar diledi. Kupada hedefe yaklaştıkça mücadelelerin zevkli geçtiğini ifade eden Büyükaydın, "Çeyrek ve yarı finale çok az kaldı. Kupada yer alan takımların kupaya ciddi önem verdiğini görüyoruz. Zevkli, heyecanlı ve iyi müsabakalar oynanıyor. 16 takım içerisinde alt liglerden 2 takım üst tura çıktı. TFF 1. Lig’den BB Erzurumspor ile bir alt ligden tur atlayan Kırklarelispor’u ayrıca tebrik ediyorum. Güzel mücadele edeceklerini düşünüyorum. Bu turdan itibaren Süper Lig’de uyguladığımız VAR sistemi de olacak. İnşallah VAR ile birlikte daha az hataların olduğu müsabakalar izleyeceğiz" diye konuştu.

Kura çekimi sonucunda Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Medipol Başakşehir - Kırıklarelispor
Çaykur Rizespor - Galatasaray
Trabzonspor - Denizlispor
İstikbal Mobilya Kayserispor - Fenerbahçe
Antalyaspor - Göztepe
DG Sivasspor - Yeni Malatyaspor
Aytemiz Alanyaspor - Kasımpaşa
BB Erzurumspor - Beşiktaş