BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,17
ALTIN 2.468,34
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Erciyesspor maçının gollerini kim attı?

Fenerbahçe, Erciyesspor deplasmanında suskun golcüsü Emenike'nin son dakika golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Abone ol

Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım, son dakika golüyle sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. 

Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe son dakika golüyle 2-1 kazandı.
Mücadelede Fenerbahçe 9. dakikada Sow ile öne geçerken 22. dakikada Kayseri Erciyesspor'dan Azofeifa müthiş bir frikikle skora dengeyi getirdi. Maçta son dakikalara girilirken Süper Lig'de henüz gol atamaması nedeniyle eleştirilen Emmanuel Emenike, uzatmalarda attığı kafa golü ile takımına galibiyeti getiren isim oldu. 

Karşılaşmanın son 15 dakikalık bölümünü 4 forvetle oynayan Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyeti son dakikada bularak haftayı kayıpsız geçti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 19 puana yükseldi ve liderliğini bu hafta da garantiledi. Kayseri Erciyesspor ise 6 puanda kalarak ligin tehlikeli bölgesinde bu hafta da uzaklaşamadı.

Kayseri Erciyesspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Kemal Yılmaz

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Erhan Güven, Mangane, Numan Çürüksu, Emre Öztürk, Traore (Dk. 71 Mandjeck), Cem Can, İbricic (Dk. 85 Serkan Atak), Yasin Öztekin, Azofeifa, Sinan Kaloğlu (Dk. 90 Üstün Bilgi)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Caner Erkin (Dk. 43 Kadlec), Selçuk Şahin (Dk. 58 Alper Potuk), Emre Belözoğlu (Dk. 77 Emenike), Baroni, Kuyt, Sow, Webo

Goller: Dk. 9 Sow, 90+5 Emenike (Fenerbahçe), Dk. 22 Azofeifa (Kayseri Erciyesspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Caner Erkin, Dk. 55 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Dk. 70 Numan Çürüksu, Dk. 90 Bojan (Kayseri Erciyesspor)

FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN