BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,13
ALTIN 2.470,26
HABER /  GÜNCEL

Kayseri Erciyesspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasına lider giren Fenerbahçe, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geldi.

Abone ol

Emenike öyle bir siftah yaptı ki, golsüz geçen 5 maçı da unutturdu! Lider Fenerbahçe Kayseri'de 1 puana razı oluyordu ki, uzatma anlarında Emenike sahneye çıktı ve Fenerbahçe'yi 2-1'lik galibiyete ulaştırdı! 

4 maçlık galibiyet serisinin ardından Trabzonspor ile berabere kalan ve ardından milli maç arasına giren Fenerbahçe, aranın ardından çıktığı ilk sınavda da beraberlikten son anda kurtuldu.

Deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, Sow'un golüyle öne geçmesine rağmen, Azofeifa'nın enfes frikiğine engel olamadı. Özellikle 2. yarıda galibiyet için büyük çaba harcayan ve baskı kuran Yanal'ın talebeleri, uzatmalarda sahneye çıkan Emenike ile topu gol çizgisinden geçirmeyi başardı. Fenerbahçe böylece İstanbul'a 3 puanla dönmeyi ve liderliğini sündürmeyi başardı.

Kayseri Erciyesspor: 1 - Fenerbahçe: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Halis Özkahya, Cem Satman, Kemal Yılmaz

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Erhan Güven, Mangane, Numan Çürüksu, Emre Öztürk, Traore (Dk. 71 Mandjeck), Cem Can, İbricic (Dk. 85 Serkan Atak), Yasin Öztekin, Azofeifa, Sinan Kaloğlu (Dk. 90 Üstün Bilgi)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Caner Erkin (Dk. 43 Kadlec), Selçuk Şahin (Dk. 58 Alper Potuk), Emre Belözoğlu (Dk. 77 Emenike), Baroni, Kuyt, Sow, Webo

Goller: Dk. 9 Sow, 90+5 Emenike (Fenerbahçe), Dk. 22 Azofeifa (Kayseri Erciyesspor)

Sarı kartlar: Dk. 35 Caner Erkin, Dk. 55 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Dk. 70 Numan Çürüksu, Dk. 90 Bojan (Kayseri Erciyesspor) 
 
FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN