BIST 10.904
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.500,18
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe düşmanlığının nedeni

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, önceki gece TRT'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

Mosturoğlu'nun en ilgi çekici sözleri ise Fenerbahçe'nin rakipler tarafından neden sevilmediğine ilişkin soruya karşılık söyledikleriydi. Sarı-lacivertli yönetici, "Her dalda final oynayıp şampiyon olmak rakiplerimizi mutlu etmiyordur. Sevilmememiz gayet normal" dedi.

'DÜNYA KULÜBÜ OLACAĞIZ'
Mosturoğlu şöyle devam etti: "Rekabetin olduğu her yerde başarı gelir. Biz de bu rekabetin içinde yer alarak dünyanın en büyük kulüpleri arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. Tabii böyle olunca sevilmek mümkün değil. Hedeften uzak olursan sevilirsin, sempatik görünürsün. Ama finallere adını yazdırırsan sevilmezsin. Son hedefimiz Basketbol Erkekler Ligi'nde kupayı kaldırmak olacak. G.Saray'ı geçip 5'i bir yerde yapmak istiyoruz."

ŞENER'DEN ÖZÜR DİLEMEM
Mosturoğlu, "Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener, başkanımız ile konuşmadığını, bana da yaptığım açıklamalardan dolayı kırgın olduğunu ve özür beklediğini söyledi. Ben Fenerbahçe adına basın büromuzun hazırladığı metni paylaştım. Özür dilemem söz konusu olmaz" diye konuştu.

AĞIZ DALAŞINA GİRMEYİZ
İDDİA edildiği gibi Futbol Federasyonu ve diğer kulüplerle ağız dalaşı içinde olmadıklarının altını çizen Mosturoğlu, "Sezon boyunca üç kez konuştuk. Birincisi sayın Aykut Kocaman, ikincisi sayın Aziz Yıldırım, üçüncüsü ben. Çıkarılsın, dinlensin; hiçbirinde art niyet yok, saldırı yok" açıklamasını yaptı