BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe devre arasında yoğun

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe’de, ikinci yarı hazırlıkları yarın başlıyor. <br/>Sarı-lacivertliler yarın s...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe’de, ikinci yarı hazırlıkları yarın başlıyor.
Sarı-lacivertliler yarın saat 15.00’da Can Bartu Tesisleri’nde toplanarak akşam saatlerinde uçakla Antalya’ya gidecek. Fenerbahçe kafilesi, Antalya’da Sentido Sun Zeynep Oteli’nde kamp yapacak. Sarı-lacivertli takım, 7-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacak.
Fenerbahçe ilk hazırlık maçını 12 Ocak Pazar günü Alanyaspor ile Alanya Oba Stadı’nda oynayacak. Bu maç saat 20.00’da başlayacak. Fenerbahçe ikinci hazırlık maçını, 16 Ocak Perşembe günü Antalya Mardan Stadı’nda geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe Tayfun Korkut’u getiren Bundesliga ekiplerinden Hannover ile oynayacak. Bu karşılaşma ise saat 18.00’da başlayacak. Sarı-lacivertliler kamp programındaki son hazırlık maçını ise 18 Ocak Cumartesi günü Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile Antalya Mardan Stadı’nda saat 20.00’da oynayacak.
Fenerbahçe kafilesi, Neftçi Bakü maçının ardından İstanbul’a dönerek, çalışmalarını Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısındaki ilk maçını, 27 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Torku Konyaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacak.
(İHA)