BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,67
HABER /  DÜNYA

Bursaspor’da gündem orta saha

Bursaspor, orta sahaya takviye yapmak için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sadece 1 yabancı futbolcu alma hakkı bulunan yeşil...

Abone ol

Bursaspor, orta sahaya takviye yapmak için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sadece 1 yabancı futbolcu alma hakkı bulunan yeşil-beyazlılar, bunu Samuel Holmen’i alarak kullanmak istiyor.
Orta alana takviye yapmak isteyen yeşil-beyazlılar, tekrar İsveçli yıldıza yöneldi. Fenerbahçe’nin ilk etapta Holmen’i satmaya yanaşmamasına rağmen Bursaspor, bu futbolcudaki ısrarını sürdürüyor. Kadrosunda 10 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe’nin, transfer yapması durumunda kontenjanında yer açabilmesi için Holmen’i gönderebileceği öğrenildi. Ayrıca Bursaspor’un sarı-lacivertlilerden kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Salih Uçan’ın durumunun birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Teknik direktör Christoph Daum’un, genç yeteneği ısrarla kadroda görmek istediği biliniyor.

HOLMEN’İN ALTERNATİFİ FRIBERG
Öte yandan Bursaspor, Holmen’in alternatifi olarak bir başka İsveçli yıldız Erik Friberg’i gündemine aldı. Friberg, bu sezon Malmö’de önemli işlere imza atıyor. 27 yaşındaki İsveçli, takımıyla ligde çıktığı 27 müsabakada 6 gol, 1 asist yaptı. Orta sahanın her bölgesinde görev yapan tecrübeli futbolcu, 2 kez de İsveç Milli Takımı’nda şans buldu.
(İHA)