BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Denilson'da ısrarcı

Fenerbahçe Brezilyalı top cambazı Denilson'u almakta kararlı. Real Betis transfer için Fenerbahçe'nin resmi teklifini yaptığını duyurdu. Taraflar hafta içinde buluşacak.

Abone ol

İspanya’nın Real Betis Kulübü, Denilson de Oliveira’nın transferi için Fenerbahçe’nin kendilerine 4 milyon euro teklif ettiğini duyurdu.

Betis kulübünden yapılan açıklamada, Fenerbahçe’nin geçen hafta Denilson’un transferi için kendilerine resmen müracat ettiği belirtilerek, önerilen rakamın düşük olması nedeniyle bu teklifi geri çevirmek zorunda kaldıkları ifade edildi.

Açıklamada, Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe’yi ısrarla istemesi üzerine görüşmelerin devam ettiği de vurgulanırken, Türk kulübü ile bu hafta içinde yeni bir görüşme yapılacağı kaydedildi.

Bu arada Brezilya’da tatilde bulunan Denilson, Fenerbahçe’de futbol hayatına devam etmek istediğini birkez daha vurguladı. İspanyol As gazetesine bir açıklama yapan Denilson, Fenerbahçe’nin Betis ile anlaşmasını isteyerek, bu kulüpte futbol oynamaktan son derece memnun olacağını söyledi.

Kaynak: