BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe çok büyük bir kulüp

Fenerbahçe’nin transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşmaya vardığı Michal Kadlec, sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorul...

Abone ol

Fenerbahçe’nin transferi için Bayer Leverkusen ile anlaşmaya vardığı Michal Kadlec, sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğuna vurgu yapan Kadlec, Fenerbahçe’nin her zaman önceliği olduğunu da söyledi.
Sözlerine sağlık kontrollerine değinerek başlayan Michal Kadlec, “Sağlık kontrollerinden geçtim. Şu ana kadar bir sorun olmadı. Buradan sonra da kulübe gidip sözleşme imzalamak istiyorum” dedi. Fenerbahçe’nin çok önemli bir kulüp olduğuna da değinen Kadlec, “İstanbul’un harika bir şehir, Fenerbahçe’nin de çok mükemmel bir kulüp olduğunu biliyorum. Ömer Toprak’la da konuştum, o da bana ‘düşünme, hemen git Fenerbahçe’ye dedi’. İstanbul’da futbol oynayan Çek arkadaşlarımla da konuşma fırsatım oldu. Benim için her zaman Fenerbahçe öncelikli oldu. Bütün dikkatim ve ilgim Fenerbahçe oldu. Bütün bu süreç boyunca ciddi ve düzgün bir duruş sergiledi. Bu anlamda ben de tercihimi büyük bir kulüp olan Fenerbahçe için kullandım” diye konuştu.
Fenerbahçe’yi sürekli olarak takip ettiğini de dile getiren başarılı oyuncu, “Takımı iyi takip ettim, maçlarını izledim. Özellikle de Viktoria Plzen maçını izledim. Bu nedenle de iyi biliyorum. Tabii sonraki süreçte de takip ettim. Geçen sezon Avrupa kupalarında ciddi bir performans sergiledi Fenerbahçe. Ben de izleme fırsatı yakaladım” ifadelerini kullandı.
(İHA)