BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Arsenal maç skoru-Canlı Takip!

Fenerbahçe Arsenal maçı canlı link sayfası. UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçında Arsenal'le karşılaşan Fenerbahçe galibiyet bekliyor. Fenerbahçe Arsenal maç skoru

Abone ol
Fenerbahçe : 0 - Arsenal: 0
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal karşısında sahaya çıkacak ilk 11'de Emenike ve son haftaların formda ismi Hasan Ali Kaldırım'a yer vermedi
 
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal'i konuk eden Fenerbahçe, avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak play-off turu ilk maçında İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetiyor.

MAÇI CANLI TAKİP ET!

İŞTE 11'LER
 
FENERBAHÇE: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow ve Webo.
 
ARSENAL: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott ve Giroud
 
 
 
Fenerbahçe, 189'uncu Avrupa maçına çıkıyor
 
Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geride kalan 188 maçta 67 galibiyet, 37 beraberlik ve 84 yenilgi aldı- Rakip fileleri 237 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 289 gol gördü. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 189'uncu Avrupa maçına çıkacak.  Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 188 maçta, 67 galibiyet aldı, 37 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi.
 
 Rakip fileleri toplam 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 289 gol gördü.
 
  Fenerbahçe, avantajlı skor peşinde
 
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Arsenal ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, ikinci maç için avantaj elde etmek istiyor. Sakatlığı düzelen Mehmet Topal, Arsenal maçında forma giyebilecek- Yeni transfer Emenike, Kadıköy 'de ilk maçına çıkacak
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak play-off turu ilk maçında İtalyan hakem Gianluca Rocchi düdük çalacak.
 
TFF Süper Kupa'da Galatasaray'a 1-0 yenilerek, kupayı rakibine kaptıran ve Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu ilk haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor karşısında 2-0 öndeyken, 3-2 mağlup olarak son iki resmi maçından yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi karşısında taraftarlarının önünde galip gelerek, ikinci maç öncesinde tur için avantaj elde etmek istiyor.
         
            - Mehmet Topal forma giyebilecek
         
 Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında kadroda yer alamayan Mehmet Topal, Arsenal maçında forma giyebilecek.
  Takımla çalışmalara başlayan Mehmet Topal'ın, karşılaşmada ilk 11'de yer alacağı öğrenildi. Torku Konyaspor maçında cezalı oldukları için oynayamayan kaleci Volkan Demirel, Bruno Alves ve Raul Meireles ile yabancı tercihi nedeniyle forma giyemeyen Kadlec'in Arsenal karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen ise maçta da yer alamayacak.
         
 
Stat: Şükrü Saracoğlu Stadı
 
Hakem: Gianluca Rocchi (İtalya)
 
Saat: 21.45
 
Yayın: D-SMART