BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.465,96
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Arsenal maç linki-FB canlı link izle

Fenerbahçe Arsenal karşılaşması tüm heyecanıyla başladı. Fenerbahçe Arsenal maçı canlı izleme linkini arayan futbol severler, İnternetspor aracılığı ile yaptığımız canlı yayını takip edebilirler.

Abone ol

Arsenal Fenerbahçe canlı yayın linki-Fenerbahçe Arsenal maç canlı link
Arsenal Fenerbahçe maçının canlı yayın linkini ve Fenerbahçe Arsenal maçını yasal olmayan yollardan izlemek isteyen futbol severlere, İnternetspor ekibi olarak, maçı dakika dakika siz değerli futbol severlerimizle paylaşacağız.

FENERBAHÇE ARSENAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

6. dakika: Karşılaşmaya Arsenal daha etkili başladı ve etkili ataklarla Fenerbahçe savunmasını oldukça zorluyor.
5. dakika: Gelişen Arsenal atağında sağ kanatta topla buluşan Sagna, ceza alanına bir orta daha yaptı ama savunmamız topu kornere gönderdi.
4. dakika: Etkili gelişen Arsenal atağında Giroud, ara pasını Walcott'a attı ama Volkan kalesini zamanında terk etti ve etpu kontrol etti.
3. dakika: Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Webo, ceza alanına orta yapmak istedi ama top doğrudan dışarıya gitti.
2. dakika: İlk atak konuk ekip Arsenal'den geldi. Sagna, topla sağ kanatta son çizgide buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

1. dakika: Karşılaşma Arsenalli oyuncuların vuruşuyla başladı.
Fenerbahçe Arsenal maç öncesi: Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Şampiyonlar Ligi müziği çalıyor.
Fenerbahçe Arsenal maç öncesi: Fenerbahçe ve Arsenal takımları karşılaşmanın hakemleri eşliğinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zeminine çıkıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün sahasında Arsenal ile karşılaşacak Fenerbahçe, ikinci maç için avantaj elde etmek istiyor. Kadıköy'deki dev mücadele, saat 21:45'te başladı.

KADIKÖY'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU

Sarı-lacivertli ekip, Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo ilk 11'i ile Arsenal karşısında olacak.