BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Arena'yı açıyor!

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, kapılarını açıyor

Abone ol

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, kapılarını Fenerbahçe Ülker-Emporio Armani maçıyla açıyor. Maçtan önce ışık ve video gösterileri gerçekleştirilecek.

Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler, bugün iki büyük heyecanı art arda yaşayacak. Futbol takımının Süper Lig’deki 1000. galibiyetini elde etmek için saat 18:00’de İstanbul Büyükşehir Belediye ile Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın ardından, saat 21:00’de Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, bambaşka bir heyecan yaşayacak. Sarı- Lacivertliler, THY Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçlarında İtalya’nın EA7 Emporio Armani takımını konuk edecek. Mücadele NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Bu maçı özel kılansa, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’nın açılışına sahne olması.

BİR TEK O YOK!

Ülker grubu tarafından yaptırılan ve 200 milyon liraya malolan 15 bin kişilik salon, bugünkü maçla hizmete girecek. Fanatik'in ahberine göre, çeşitli ışık ve video gösterilerinin yapılacağı açılışa Avrupa Ligi Başkanı Jordi Bertomeu’nun da katılacağı bildirildi. Açılışta yer alamayacak tek kişi ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olacak. Ülker Sports Arena’nın yapımına çok büyük önem veren Yıldırım, şike davasından tutuklu bulunduğu için gözü gibi baktığı salonun açılışında yer alamayacak. Salonun, Anadolu Efes maçıyla açılması planlanmış ancak verilen 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle gerçekleştirilememişti.