BIST 10.175
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.405,45
HABER /  SPOR

Fener hangi yıldızı alacak?

Yıldırım, "Bir oyuncu daha alacağız" dedi. Taraftar şimdi soruyor; Tekke mi yoksa yabancı mı?

Abone ol

Oynadığı 5 hazırlık maçında da gol pozisyonuna girmekte zorlanan Fenerbahçe’de herkes iyi bir golcü alınması beklentisi içinde. Başkan Aziz Yıldırım da hafta sonunda, bir futbolcu daha alacaklarını söyleyince, bu konudaki umutlar güçlendi.

Şimdi herkes, alınacak oyuncunun yerli mi yabancı mı olacağını tartışıyor. Yerli olacağını düşünenlerin gerekçesi, yabancı kontenjanının dolu olması ve Zico’nun Deivid’i göndermemeye yanaşmaması. Bu durumda herkes Fatih Tekke’nin kadroya katılmasını bekliyor.

İspanyollar’ın iddiası

Bir görüşse, Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, bir türlü taraftarın gözüne giremeyen Deivid’i gönderip, yabancı golcü alacağı yönünde. Şu anda bu konudaki en güçlü adaysa Kezman’ın istediği Nicola Zigic görünüyor. İspanya’nın ünlü gazetesi AS, dün Racing Santander’in 2.02 metrelik golcüsünü Manchester City’den sonra Fenerbahçe ile Werder Bremen’in de istediğini yazdı. İspanyol Gazetesi, Fenerbahçe’nin uzun süredir Zigic’in peşinde olduğunu iddia ederken, Sırp golcünün İngiltere’yi istediğini kaydetti.