BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fener Cimbomun gözdesine taktı

Alex'le anlaşamama olasılığına karşın, Galatasaray'ın da peşinde koştuğu Schalke'li yıldızla el sıkıştığı iddia edildi.

Abone ol

Fenerbahçe bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sona eren Alex’in menaceri Figer ile bir türlü anlaşmaya varamayan yöneticilerin, ters bir durum halinde Sambacı’nın yerine alınacak oyuncuyu belirleyip, opsiyonlu sözleşme yaptığı ileri sürüldü.

Bu oyuncu, kulübüyle 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Schalke’li Lincoln. Brezilyalı’nın transferi halinde, hem Alex’in yeri doldurulacak hem de Galatasaray’a saha dışında çalım atılmış olacak. Çünkü Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir Schalke’nin Brezilyalı yıldızını transfer etmeye çalışıyordu.

Alex belirleyecek
Lincoln’ün bonservisi için yöneticilerin, Schalke’ye 8 milyon dolar önerdiği, Brezilyalı oyuncuyla da yıllığı 4 milyon dolardan, 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Lincoln ile ön sözleşme yapan yöneticilerin, “Alex’le anlaşma olmazsa, sözleşme geçerlilik kazanır'' maddesi koydurduğu konuşuluyor. Fenerbahçe Yönetimi bu nedenle, Alex’in durumunun bir an önce netlik kazanması için önümüzdeki hafta görüşmeleri bitirmeye çalışacağı belirlendi. Teknik direktör Zico’nun da Lincoln ve Ferreiara alternatiflerini ilk sıraya aldığı ve ısrarla istediği öğrenildi..