BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Cavcavın cimriliği tuttu

İlhan Cavcav, Ersun Yanal ile görüşmeleri değerlendirdi, ''Ersun Yanal'ın ilettiği rakam bana göre uygun değil'' dedi.

Abone ol

Gençlerbirliği'nde teknik direktör arayışları sürerken, kulüp başkanı İlhan Cavcav, Ersun Yanal ile dünden bu yana sürdürdükleri görüşmeler konusunda yaptığı değerlendirmede, ''Ersun Yanal'ın ilettiği rakam bana göre uygun değil'' dedi.

Şu ana kadar teknik adam olarak hiç kimseyle anlaşmadıklarını ifade eden Cavcav, ''Dün Ersun Yanal hocamızı Ankara'ya çağırdık ve kendisiyle görüştük. Hocanın vermiş olduğu bir fiyat teklifi var. Bu fiyat teklifini akşam yönetim kurulumla oturacağım, görüşeceğim. Yönetim kurulu arkadaşlarımdan menfi bir haber çıkarsa geçen sene Mesut Bakkal ile çalışan Bülent Korkmaz kardeşimizle görüşeceğiz'' diye konuştu.

Başkan İlhan Cavcav, Ersun Yanal'ın verdiği fiyat konusunda akşamki toplantıda mutabık kalmaları durumu da onunla başlayacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Ersun hoca olmadığı takdirde yarın Bülent Korkmaz'a telefon edeceğiz, onu çağıracağız ve konuşacağız. Şu anda ne Yanal ile ne de Bülent Korkmaz ile anlaşmamız yok. Yanal ile konuşurken, gidip de onla konuş, Bülent ile işi bağla. Bu bana yakışır mı? İki tane adayımız var. Birincisi Yanal. Kendisinden fiyat alındı. Yüzde 60-70 mutabakat alındı. Parasal yönden de mutabakat alırsak, Yanal ile devam edeceğiz.''

1,5 MİLYON DOLAR KONUSU
Cavcav, Ersun Yanal ile görüşmelerde söz konusu olan 1,5 milyon dolar rakamı için bütçelerinin müsait olmadığını belirterek, ''Böyle bir parayı veremeyiz. Ersun hocanın istediği rakam bana göre uygun değil. Bana göre uygun olmayan rakama, transfer komitesindeki arkadaşlarım belki de uygun diyebilecekler. Ersun Yanal'ın gelmesi bizim için zarar değil, kardır'' değerlendirmesini yaptı.

Toplantıda, Ersun Yanal isminin onaylamaması durumunda ikinci tercihlerinin Bülent Korkmaz olacağına dikkati çeken başkan İlhan Cavcav, ''O da olmazsa bir başkasıyla görüşeceğiz. Gençlerbirliği antrenörsüz kalmaz. Kimse endişe etmesin. Ersun Yanal ile yüzde 60-70 mutabıkız. Bülent Korkmaz ile de şu ana kadar en ufak bir görüşmemiz olmadı'' diyerek sözlerini tamamladı..