BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.433,72
HABER /  GÜNCEL

Fener bir kez daha Real'in kapısında

Fenerbahçe, Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamayan orta saha futbolcusu için girişimlerine devam ediyor.

Abone ol

Marca gazetesi, İtalya ve İngiltere'den de ciddi tekliflerin olduğu Diarra konusunda gelişmeleri izleyen Sarı-Lacivertli takımın, 26 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunu transfer edebilmek amacıyla geçen hafta Real Madrid ile bir kez daha temasa geçtiğini yazdı.

Gazete ayrıca Real Madrid'in Diarra'nın bonservisi için istediği yüksek bonservis bedelinin bu transferin önündeki en büyük engel olduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Juventus, Chelsea, Arsenal ve Portsmouth kulüplerinin talip olduğu tecrübeli oyuncunun Premier Lig'de oynanan hızlı futbola ayak uyduramayacağını düşünerek, İtalya'ya gitmeye daha sıcak baktığı da belirtildi. Fenerbahçe'nin Real Madrid yönetimine başvurarak, Fransız oyuncunun son durumu hakkında bilgi aldığını sayfalarına taşıyan Marca, Sarı-Lacivertlilerin Diarra'yı çok istediğini ve son dakikaya kadar bu transferden vazgeçmeyi düşünmediğini iddia etti.

Bu arada, Fenerbahçe'nin mevkisine transfer yapmayı planladığı Cristian Baroni'nin her an eski kulübü Corintians'a gidebileceği ortaya çıktı. Brezilya Kulübü'nün Sportif Direktörü Duílio Hunter Alves, Radyo Globo'ya yaptığı açıklamada, Cristian ile sezon başında sözlü olarak prensip anlaşmasına vardıklarını ancak bu transferin yol alabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Alves, finansal anlamda bu transfere katkıda bulunmayacalarını, Fenerbahçe'nin Baroni'yi serbest bırakmasını beklediklerini dile getirdi.