BIST 10.677
DOLAR 32,26
EURO 35,04
ALTIN 2.442,36
HABER /  SPOR

Feldkamptan açık kapı

Feldkamp, hem Fenerbahçe derbisi, hem de yaklaşan seçimler hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Abone ol

Galatasaray TV'ye konuşan Teknik Direktör Feldkamp, hem Fenerbahçe derbisi, hem de yaklaşan seçimler hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Kupa maçlarının farklı, kendilerinin daha avantajlı olduğunu belirten sarı-kırmızılıların teknik patronu, "Turu geçmemiz gerekir" ifadesini kullandı.

Ahmet Barusso'ya bu maçta da forma vermeyeceğini, takıma alışması gerektiğini vurgulayan Kalli, Mehmet Topal için de, şunları söyledi:
" Mehmet son dönemlerde bizim için iyi maçlar oynadı. Böyle bir Mehmet'e ihtiyacımız var. Sağlık sorunu yoksa da kesinlikle oynayacaktır."

Feldkamp, başkan adayı olan Adnan Polat ile bir toplantı yaptıklarını da belirterek, "Galatasaray'ın geleceği hakkında çok önemli şeyler konuştuk. Şimdiye kadar aldığımız başarılarda sadece bizler değil, yönetici arkadaşlarımızın da çok büyük desteği oldu.Tüm bu olumlulukları sürdürme dileğimi belirtmek isterim" dedi.

Yeni yönetimle kendi geleceğinin de etkileneceğini ifade eden Alman hoca, sözlerini şöyle tamamladı: "Adnan Polat seçimi kazandığı taktirde Galatasaray'a yeni yolların açılacağını düşünüyorum. Benim için önemli olan, mukavelenin süresi değil. Burada yapılan bir senelik iş, gerisi daha sonra konuşulur."