BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Feldkampın Saracoğlu aşkı

Feldkamp, UEFA Kupası maçlarını Olimpiyat Stadında oynamak istemiyor

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yaptığı açıklamada, mevcut kadrodan 3-4 oyuncunun daha gönderilebileceğini söyledi.

Bir soru üzerine, yeni bir yabancı oyuncu alabilmeleri için Carrusca ya da başka bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin sonlandırılması gerektiğini ifade eden Feldkamp, "Ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Carrusca şu an zaten sakat ve kendisinden pek faydalanamıyoruz" dedi.

Hasan Şaş'a hayran

Antrenman maçında iyi bir performans gösteren Lincoln hakkında yorum yapmak istemediğini, ancak Hasan Şaş ve Serkan'ı çok beğendiğini kaydeden Feldkamp, "Yeşil ya da kırmızı takımlar, benim kafamda biçimlendirdiğim takımlar değildi. Her iki takımda da iyi oyuncular vardı. Öte yandan takımda sakatlıkları bulunan futbolcular da var. Özellikle Hakan, Uğur ve Aydın bize güç katacaklardır" diye konuştu.

Saracoğlu'nu tercih ederim

Bir gazetecinin, "UEFA Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağınıza dair söylentiler var. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" biçimindeki sorusu üzerine de Feldkamp, "UEFA Kupası maçlarını burada oynamak için biraz daha beklemeliyiz. Tercih hakkım olursa kendi stadımızda olmasını isterim. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamaktansa FB Şükrü Saracoğlu veya BJK İnönü statlarını tercih edebiliriz" diye konuştu.