BIST 10.739
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.506,97
HABER /  GÜNCEL

Feldkamp bir, Gülse Birsel iki

Feldkamp disiplin konusunda neyse, Gülse Birsel de odur. Kim mi söyledi?

Abone ol

Habertürk'teki 'Full Ekran' programının konuğu Ata Demirer'di. Avrupa Yakası ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü komedyen Demirer, Gülse Birsel'e övgüler yağdırdı.

Avrupa Yakası dizisinden sorunlu ayılan Ata Demirer, Engin Günaydın ve Binnur Kaya'nın oyunculuklarını çok beğendiğini ve diziyi zaman zaman izlediğini söyledi.

"Binnur'a bayılıyorum. Onu oyuncu olarak seviyorum. Taşa bakıp konuşsa da seyrederim. Engin Günaydın da öyle..."

ENGİN GELDİ, BEN GİTTİM

Avrupa Yakası'ndaki tartışmalı ayrılığından bahsetmek istemeyen Ata Demirer, Semercioğlu'nun ısrarlı soruları üzerine şöyle konuştu:

"Zamanında kariyerim ile ilgili bir karar vermiştim. Bu kararımın ne kadar az hasara yol açacağını da hesapladım. Engin Günaydın'ı transfer ettiğimiz sezondu. Engin'in oradaki performansını görünce hiçbir sorumluluk duygusu hissetmeden, rahat rahat şahsi kararımı verip ayrıldım. Yük benim üzerimde olsaydı. Ben orada dayak da yeseydim devam ederdim."

UZUN İŞLER BANA GÖRE DEĞİL

Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel'i öven Ata Demirer, şunları söyledi: "Gülse Birsel'e çok şey borçluyum. Beni çok iyi okumuş. O karakterin üzerine beni yapıştırıp her şeyi sevdi ve onların devamlılığını sağladı. Ben şunu da gördüm. Dramalar, çok uzun çekilen sit-com'lar çok disipline işler. Bana göre değil. Ben biraz sabırsız bir insanım. Etrafıma en az hasarı vererek kurtuldum oradan."

FELDKAMP BİR, GÜLSE BİRSEL İKİ

Cengiz Semercioğlu'nun 'Tekrar Gülse ile çalışır mısın?' sorusunu da yanıtlayan Ata Demirer, "Türkiye'de tanıdığım en akıllı kadın diyebilirim. O yüzden her zaman çalışırım. Çok disiplinlidir. Feldkamp ile arasında disiplin konusunda hiçbir fark yok!" diye konuştu.
(televizyongazetesi)