BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Feldkamp askeri kurallar uyguluyor

Feldkamp, daha gelişinin ilk haftasında Florya'ya damgasını vurdu.

Abone ol

Feldkamp, daha gelişinin ilk haftasında Florya'ya damgasını vurdu. Tecrübeli hoca, koyduğu kurallarla takıma adeta askeri disiplin aşılıyor...

12 saat tesiste
Aslan’ın hocası Karl-Heinz Feldkamp, daha gelişinin ilk haftasında Florya’ya damga vurdu. Adı Fenerbahçe ile anılan Ümit Karan’ı idmana almayıp, golcüsü özür dilediğinde onu affederek, takıma hem gözdağı hem de güven veren 73 yaşındaki teknik adam, koyduğu kurallarla da öğrencilerine askeri disiplin aşılıyor. Takımı yalnız bırakmamak adına Derwall’in cenazesine bile gitmeyen Kalli, günde 12 saat tesislerden çıkmıyor ve sezon programını hazırlıyor.

Tost bile yasak
Tecrübeli hoca, ilk olarak antrenman sahasına teknik heyet ve oyuncular dışında bir başkasının girmesini yasaklamıştı. Oyuncular malzemelerini, kramponlarını ve sularını saha kenarına gelerek almak zorunda. şut çalışması sırasında topu dışarı atanlar, meşin yuvarlağı kendileri gidip alıyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri hep birlikte yeniyor. Tost yemek yasak; sporcular için hazırlanan beslenme programına harfiyen uyuluyor..